«Υπεύθυνος που δεν έπαιζα ήμουν εγώ!»

Δηλώσεις με άρωμα… αυτοκριτικής πραγματοποίησε ο Λάρσον ο οποίος μίλησε στην κάμερα της NOVA.

Αναλυτικά όσα είπε:

Αρχικά για το θέμα των δηλώσεων στα Ισπανικά είπε: «Δύο χρόνια αγωνίστηκα στην Ισπανία και την Πριμέρα Ντιβισιόν και έμαθα την γλώσσα. Στην Βαγιαδολίδ που αγωνιζόμουν, δεν μιλούσαν αγγλικά οι παίκτες και έπρεπε να μάθω την γλώσσα για να συνεννοούμαστε. Στην Ισπανία ήταν υποχρεωτικό, στην Ελλάδα είναι προαιρετικό (σ.σ. γέλια)».

Για την επιστροφή στην ομάδα και το γκολ που πέτυχε: «Έχει αρκετό καιρό που δεν είχα παίξει. Όποτε μου δίνεται η ευκαιρία, θέλω να παίζω και δίνω το παν. Ένας ποδοσφαιριστής για να αποδώσει στο μάξιμουμ, χρειάζεται αγωνιστικό ρυθμό και αυτό απαιτεί συνεχόμενα παιχνίδια. Οπότε περιμένω να πάρω περισσότερα παιχνίδια στα πόδια μου  και να είναι καλύτερη ακόμα η απόδοση μου».

Για το τι φταίει που δεν αγωνιζόταν: «Αυτό που πιστεύω εγώ, είναι ότι υπεύθυνος είμαι εγώ. Όταν παίζω σημαίνει ότι αγωνίζομαι αρκετά καλά και με επιλέγει ο προπονητής μου, όταν πάλι δεν παίζω καλά, δεν με επιλέγει. Δεν θέλω να βρω δικαιολογίες, είναι καθαρά θέμα δικό μου για να παίξω και στα επόμενα παιχνίδια».

Για την εικόνα της ομάδας: «Πιστεύω ότι η ομάδα ήθελε λίγο καιρό για να βρει αγωνιστικό ρυθμό. Οι νίκες φυσικά βοηθάνε. Είμαστε ψηλά στην βαθμολογία και θέλουμε να ανεβούμε και άλλο. Δεν υπάρχει ανάπαυλα, πρέπει να δουλεύουμε με τον ίδιο ρυθμό για να ανεβούμε και άλλο στον βαθμολογικό πίνακα».

Για το που του αρέσει να παίζει: «Αυτό που μου αρέσει είναι να βρίσκομαι στον αγωνιστικό χώρο και να παίζω και όχι σε ποια θέση θα με βάλει ο προπονητής μου. Αν θέλει να παίξω σέντερ φορ, είμαι έτοιμος να αγωνιστώ».

Για το παιχνίδι με την Λαμία: «Παρακολουθήσαμε στα βίντεο την ομάδα της Λαμίας, χωρίς να υποτιμούμε τους αντιπάλους μας, εμείς ως Άρης πρέπει να επικεντρωθούμε στην δική μας δουλειά και απόδοση, ιδίως τώρα που παίζουμε και στο γήπεδο μας. Αν παίξουμε όπως ξέρουμε και πρέπει, είναι στο χέρι μας να πάρουμε το αποτέλεσμα».