Ξεκαθάρισμα λογαριασμών στον Άρη

Οι πρώτες ανανεώσεις-υπογραφές νέων συμβολαίων έχουν φέρει μία νώτα αισιοδοξίας στον Άρη, αν και απ’ ότι φαίνεται, τώρα αρχίσουν τα (πιο) δύσκολα. Με τον χρόνο να πιέζει, δύο εβδομάδες πριν από την έναρξη της προετοιμασίας, οι «κίτρινοι» επιθυμούν να κλείσουν τα περισσότερα αγωνιστικά ζητήματα. Δηλαδή, ποιοι από τους ήδη υπάρχοντες παίκτες θα παραμείνουν και ποιες θα είναι οι μεταγραφικές κινήσεις ενίσχυσης που θα γίνουν.

Σε πρώτο πλάνο σήμερα θα τεθεί το θέμα των Μανιά και Κύργια. Εντός της ημέρας αναμένεται να γίνει επαφή του Παναγιώτη Στεφανίδη με τον εκπρόσωπο των δύο ποδοσφαιριστών, Κίμωνα Κοκορόγιαννη και εικάζεται πως θα προκύψει και η τελική κατάληξη στις δύο περιπτώσεις. Πρόθεση του Άρη είναι αμφότεροι να παραμείνουν κάτοικοι Θεσσαλονίκης. Από την άλλη οι ποδοσφαιριστές δείχνουν αρνητικοί για την ώρα.

Πρόκειται για δύο πολύ δύσκολες περιπτώσεις, αφού θα χρειαστεί, εκτός από «πειστικές» εξηγήσεις, και ρευστό. Στον Κύργια οφείλονται αρκετά χρήματα και ήδη ο ίδιος έχει ζητήσει να λυθεί το συμβόλαιό του. Ο Μανιάς δεν έχει τοποθετηθεί δημόσια, αλλά είναι προφανές πως στην δική του περίπτωση, πέρα από το οικονομικό, σημαντικό ρόλο θα παίξει και η δική του αγωνιστική αξιοποίηση, αλλά και το αν έχει στα χέρια του προτάσεις από ομάδες SuperLeague, που ενδεχομένως να καλύπτουν τις φιλοδοξίες του.

Σημειώνεται πως αμφότεροι έχουν δικαίωμα προσφυγής, αλλά για την ώρα δεν δείχνουν διατεθειμένοι να προχωρήσουν σε τέτοια κίνηση. Εξελίξεις λοιπόν προσεχώς…