Ο Νάτχο «ρίχνει γέφυρες»

Ο Μπίμπρας Νάτχο δεν έχει βρει ακόμη ομάδα, παρά τα όσα λέγονται και γράφονται αναφορικά με τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. ‘

Ο Ισραηλινός είναι σε πολλές λίστες ευρωπαϊκών ομάδων, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει έρθει σε συμφωνία με καμία από τις ομάδες, που ενδιαφέρθηκαν για την απόκτησή του. Τα τουρκικά ΜΜΕ το έχρισαν παίκτη της Τράμπζονσπορ, αλλά ο Νάτχο παραμένει ελεύθερος και χωρίς ομάδα!

Το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Ισραηλινός μέσος «ρίχνει γέφυρες» επικοινωνίας με τον ΠΑΟΚ. Θεωρεί πολύ καλή την πρόταση του Ιβάν Σαββίδη, του αρέσει η Θεσσαλονίκη, η ομάδα και αυτό είναι το «μήνυμα» που στέλνει στη Μικράς Ασίας. Απάντηση, όμως, από τα γραφεία της ασπρόμαυρης ΠΑΕ μέχρι τώρα δεν έχει λάβει…

Η νέα τάξη πραγμάτων στον ΠΑΟΚ θεωρεί πως τέτοια συμβόλαια δεν πρέπει να υπάρχουν, για λόγους ισορροπίας στα αποδυτήρια και ορθολογισμού του μπάτζετ, στην ομάδα. Κρίνει, όπως φαίνεται από τις μέχρι τώρα κινήσεις, πως τα χρήματα που θα χρειαστούν για έναν και μόνον ποδοσφαιριστή, στην συγκεκριμένη περίπτωση του Νάτχο, μπορούν να επενδυθούν διαφορετικά στο συνολικό μπάτζετ της χρονιάς.

Αλλωστε, αυτός ήταν και ο κυριότερος λόγος, που ο ΠΑΟΚ κάποια στιγμή «πάγωσε» τις επαφές με την Φενέρμπαχτσε για τον Στοχ και ουσιαστικά άφησε τον Σλοβάκο, που επίσης ήθελε να έρθει στην Τούμπα, να καταλήξει στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.