«Άλλα λέει ο Σαββίδης, άλλα ο Βρύζας»

Δυσαρεστημένος με την τροπή που πήραν τα πράγματα και όπως όλα δείχνουν, δεν θα συνεχίσει στον ΠΑΟΚ, ήταν ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς. Αυτή τη δυσαρέσκειά του την εξέφρεσε, μιλώντας στην εφημερίδα ARENA PRESS.

«Μίλησα με τον κ. Σαββίδη, λίγο μετά το τέλος της σεζόν και μου πρότεινε νέο συμβόλαιο. Μετά από 45 μέρες ήρθα στην Θεσσαλονίκη και ο κ. Βρύζας μου πρότεινε άλλο συμβόλαιο με διαφορετικούς όρους. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Εγώ είμαι αξιόπιστος άνθρωπος και ποδοσφαιριστής και κρατάω τον λόγο μου. Ο κ. Σαββίδης έδειξε ότι με θέλει. Δεν ξέρω τι άλλαξε από τότε μέχρι τώρα. Υπήρχε και άλλη ομάδα που ενδιαφέρθηκε για μένα, αλλά δεν συζήτησα με κανέναν άλλον, γιατί χαίρομαι να παίζω στον ΠΑΟΚ. Ο κόσμος με αγαπάει και εγώ νιώθω το ίδιο συναίσθημα για τους φιλάθλους του ΠΑΟΚ», είπε ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, που συμπλήρωσε ότι δεν ξέρει πότε και αν θα επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη.

«Δεν ξέρω πότε θα επιστρέψω στην Θεσσαλονίκη. Περιμένω από τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ να τηρήσουν τον λόγο τους. Το πρόβλημα δεν είναι τα χρήματα, αλλά η τήρηση των όσων είπαμε. Αυτό για μένα είναι το σημαντικότερο, η στάση μου απέναντι στον ΠΑΟΚ ήταν πάντα αξιοπρεπής και αναμένω ανάλογη αντιμετώπιση», είπε.

Σε ότι αφορά, σύμφωνα με πηγές από τον ΠΑΟΚ, ο Βούκιτς ζήτησε συμβόλαιο 50.000 ευρώ το μήνα, αν είναι άγνωστο αν αυτό το είχε συμφωνήσει με τον Ιβάν Σαββίδη…