«Ετεροχρονισμένα ο ΠΑΟΚ στο CAS»

Ετεροχρονισμένη χαρακτήρισε ο Γιώργος Σαρρής την προσφυγή του ΠΑΟΚ στο CAS σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις. Ο πρόεδρος της ΕΠΟ έκανε λόγο για ηθικό θέμα, λέγοντας ότι θα έπρεπε ο ΠΑΟΚ να προσφύγει αμέσως και όχι με το τέλος των πλέι οφ.

«Στο πρώτο αίτημα απαντήσαμε αρνητικά για θεωρούσαμε πως ο ΠΑΟΚ δεν έπρεπε να περιμένει να τελειώσουν τα πλέι οφ για να προσφύγει, αλλά να προσφύγει αμέσως. Είναι λίγο ηθικό το θέμα. Ήταν ετεροχρονισμένη. Από την άλλη, όμως, από την στιγμή που προσέφυγε ο ΠΑΟΚ μας ζήτησε να συναινέσουμε να βγει η απόφαση γρήγορα και εννοείται πως είπαμε ναι», είπε συγκεκριμένα ο Σαρρής στον «Arena FM 89,4». Δεν μας είπε βέβαια τι νόημα θα είχε μία προσφυγή του «δικεφάλου», που θα έπρεπε μετά να αποσυρθεί, εφόσον η ομάδα κατάφερνε τελικά να κερδίσει το εισιτήριο για τα προκριματικά του Champions League.

Ο πρόεδρος της ΕΠΟ τόνισε επίσης ότι ο νομικός της εκπρόσωπος θα τηρήσει ουδέτερη στάση στη συζήτηση της υπόθεσης. «Δεν ξέρω ποια θα είναι η γραμμή του δικηγόρου μας στην εκδίκαση αυτή. Δεν έχουμε αντιδικία ούτε με τον Παναθηναϊκό ούτε με τον ΠΑΟΚ. Θα καταθέσουμε τα στοιχεία και τίποτα περισσότερο. Η συμμετοχή μας θα είναι τυπική και δεν θα πάρουμε ούτε μπορούμε να πάρουμε θέση. Δεν μπορούσε να γίνει οποιαδήποτε εκδίκαση χωρίς την παρουσία της ελληνικής ομοσπονδίας. Δεν έχω κάποια εκτίμηση για την τελική απόφαση και κανείς όμως δεν μπορεί να μην αποδεχτεί την απόφαση του CAS», πρόσθεσε ο Σαρρής.