By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: «Ο ΠΑΟΚ να υποβάλλει μήνυση!»
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
SUPERLEAGUEΠΑΟΚΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

«Ο ΠΑΟΚ να υποβάλλει μήνυση!»

Τhessports
Last updated: 02/12/2019 14:07
Τhessports
Share
SHARE

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο νομικός Μάκης Στάμος, ο οποίος αναφέρθηκε στην στάση που πρέπει να κρατήσει ο ΠΑΟΚ σε ότι έχει γίνει την χθεσινή ημέρα του ντέρμπι.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για την αδράνεια της αστυνομίας: «Δεν πρέπει να μείνει ο ΠΑΟΚ στις ανακοινώσεις. Ο Ολυμπιακός θεωρεί το ποδόσφαιρο τσιφλίκι του και με τις ανακοινώσεις δεν ιδρώνει το αυτί του. Πρέπει να ακολουθήσει πιο επιθετική πολιτική ο ΠΑΟΚ. Να κάνει μήνυση στον αστυνομικό διευθυντή για παράβαση καθήκοντος, διότι εκτέθηκαν σε μεγάλο κίνδυνο οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ τόσο σε ό,τι αφορά τη σωματική τους ακεραιότητα αλλά και την ψυχική τους υγεία. Δέχθηκαν προπηλακισμούς και απειλές και αυτό αποδεικνύεται από το βίντεο που υπάρχει. Έστω αυτό το ένα βίντεο είναι βασικό στοιχείο και με δύο μάρτυρες ο ΠΑΟΚ πρέπει να ζητήσει την τιμωρία του αστυνομικού διευθυντή που ήταν υπεύθυνος για τα μέτρα τάξης. Επίσης, το βίντεο με τους προπηλακισμούς πρέπει να αποσταλεί στον αθλητικό εισαγγελέα και λόγω του τραυματισμού ενός αστυνομικού, ο ΠΑΟΚ να ζητήσει την τιμωρία του Ολυμπιακού με 2-4 αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών».

 

Για τις προκλητικές δηλώσεις του Σάββα Θεοδωρίδη: «Το βίντεο των δηλώσεων του Σάββα Θεοδωρίδη, επειδή υπάρχει και προηγούμενο, να αποσταλεί στον αθλητικό εισαγγελέα και να ζητηθεί, όχι μόνο η τιμωρία του, αλλά και η αποπομπή του από τους αγωνιστικούς χώρους για όλους αυτούς τους χαρακτηρισμούς που ακούστηκαν. Πριν δύο χρόνια θυμάστε τι έγινε με τον Ιβάν Σαββίδη και πώς κινήθηκαν οι UEFA/FIFA εναντίον του ΠΑΟΚ. Δεν μπορεί να συκοφαντείται με αυτόν τον τρόπο το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ΕΠΟ και όλοι να κάθονται ήσυχοι. Το ίδιο βίντεο να μεταφραστεί στα αγγλικά να σταλεί στον υιό του κ. Θεοδωρίδη, ο οποίος είναι αντιπρόεδρος της UEFA. Τα ξέρουν όλα αυτά στην UEFA και δεν κάνουν τίποτα. Επειδή όλοι αυτοί οι χαρακτηρισμοί αποτελούν δυσφήμηση, πρέπει UEFA και FIFA να του τραβήξουν το αυτί. Δεν μπορεί να προχωρά σε δηλώσεις δυσφήμησης εκπροσωπώντας τον Ολυμπιακό. Δεν είναι τσιφλίκι του Ολυμπιακού το άθλημα».

 

Για την εισβολή Μαρινάκη, Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια: «Να ζητήσουν εγγράφως από τον αθλητικό εισαγγελέα την τιμωρία Μαρινάκη και Θεοδωρίδη επειδή μπήκαν στα αποδυτήρια χωρίς κανέναν λόγο. Αυτό απαγορεύεται».

Σχετικά άρθρα

Ηρακλής: Παραμένει σε νέο πόστο ο Στολτίδης
Απάντησε ο Λουτσέσκου: «Έχω συμβόλαιο, ας το κλείσουμε αυτό το θέμα»
Βρήκε προπονητή ο Παναθηναϊκός
«Άρης και Ηρακλής έχουν στο στόχαστρο τον Μπάρμπα!»
Ζίβκοβιτς vs Σάντσες!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article «Πήρε ήδη θέση ο Αυγενάκης»(pic)
Next Article Συμπλήρωσε κάρτες ο Ματίγια!

Τελευταία νέα

Κατέθεσε μήνυση ο Μαρινάκης – Η απάντηση του Δημητριάδη
LIFE
27 May, 2026
«Πάτησε» την ΑΕΚ και το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Featured SPORTS ΧΑΝΤΜΠΟΛ
26 May, 2026
Παρουσίασε τη ρετρό φανέλα του ο ΠΑΟΚ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΟΚ
26 May, 2026
Αρνόκουρος: «Μεγάλη τιμή ο Ηρακλής!»
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
26 May, 2026
Follow US