Βόμβα: Σκέψεις της FIFA να αποσύρει την επιτροπεία!

Συνταρακτικές εξελίξεις στο ελληνικό ποδόσφαιρο.  Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν σκέψεις σε FIFA-UEFA να αποσύρει την επιτροπεία από το ελληνικό ποδόσφαιρο, μετά από όσα συνέβησαν στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ.

Τα όσα συνέβησαν πριν, αλλά και μετά το ντέρμπι του “Γ.Καραϊσκάκης”, θορύβησαν για τα καλά και τις διεθνείς συνομοσπονδίες. Εκτός άλλωστε από την επίθεση που έγινε στην αποστολή του ΠΑΟΚ, αλλά και στην αστυνομία από οπαδούς του Ολυμπιακού, υπήρξε «ντου» και στον Χέρμπερτ Χούμπελ από τον Βαγγέλη Μαρινάκη μετά το τελευταίο σφύριγμα του Ισπανού ρέφερι.

Το τελευταίο μάλιστα φαίνεται πως ήταν και η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού υπάρχει σοβαρή σκέψη σε FIFA-UEFA να αποσύρουν τα στελέχη τους από το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Παράλληλα,γίνεται λόγος  για επιθυμία και των ίδιων των ανθρώπων της επιτροπείας να αποχωρήσουν, μετά από όσα έζησαν το βράδυ της Κυριακής στο φαληρικό γήπεδο.

Σημειώνεται ότι ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης έχει κληθεί στην Ελβετία για συνάντηση με υψηλά ιστάμενους της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.

πηγή:sdna.gr