Μπορεί ο ΠΑΟΚ να βίωσε μια… ζούγκλα στο «Καραϊσκάκης», ωστόσο ο ΠΣΑΤ μάλλον δεν ενημερώθηκε για τα όσα έγιναν.
Όπως έχει γίνει γνωστό μέσα από τις καταγγελίες του ΠΑΟΚ, διαπιστευμένοι από τους «ερυθρόλευκους» τραμπούκισαν και προπηλάκισαν την αποστολή των νταμπλούχων, που αναγκάστηκαν να περπατήσουν αρκετά μέτρα ανάμεσα τους, λόγω μιας… χαλασμένης πόρτας.
Στον ΠΣΑΤ έτσι αποφάσισαν να βραβεύσουν τον Ολυμπιακό με το έπαθλο του «Ευ Αγωνίζεσθαι». Μπορεί αυτό να αφορά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, αλλά το τάιμινγκ είναι τουλάχιστον άστοχο…
Η ανακοίνωση του ΠΣΑΤ:
Το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» του ΠΣΑΤ στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Ο Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου ανακοινώνει και τις υπόλοιπες ειδικές βραβεύσεις που θα γίνουν στο πλαίσιο της Γιορτής των Κορυφαίων που θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής, την Δευτέρα 9 Δεκεμβρίου στις 18:00, παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Προκοπίου Παυλοπούλου.
Το Έπαθλο «Ευ Αγωνίζεσθαι» απονέμεται από κοινού στις ΠΑΕ ΑΕΚ και ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ για τη σημαντική κοινωνική πρωτοβουλία τους με την κοινή παρουσία και βράβευση στο στάδιο Καραϊσκάκη της Μυρτούς και της Τόνιας, πριν από το μεγάλο ντέρμπι Ολυμπιακός-ΑΕΚ.
Επίσης το Έπαθλο «Αθλητικής Προσφοράς και Ήθους» για την πολυετή και πολυσήμαντη προσφορά τους, εκτός από τους Σπύρο Γιαννιώτη (κολύμβηση) και Αλέξη Αλβανό (χάντμπολ) που έχει ήδη ανακοινωθεί θα δοθεί και στην Εβίνα Μάλτση (μπάσκετ) που έβαλε τέλος στην καριέρα της στην Εθνική ομάδα.
Θα βραβευτούν ακόμα:
Ο οδηγός αγώνων αυτοκινήτων, Ιαβέρης, που εδώ και χρόνια ευαισθητοποιεί και ενημερώνει με διαλέξεις και ομιλίες αφιλοκερδώς και ανιδιοτελώς σε όλη την Ελλάδα χιλιάδες συνανθρώπους μας, γύρω από τα θέματα Οδηγικής Συμπεριφοράς και Ασφάλειας.
Τα Εκπαιδευτήρια Λαμπίρη, γιατί η ομάδα μπάσκετ αγοριών του Λυκείου έφτασε στον μεγάλο τελικό του Παγκόσμιου Σχολικού Πρωταθλήματος Μπάσκετ, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Βούλας, επειδή η ομάδα μπάσκετ κοριτσιών του Λυκείου πήρε το χάλκινο μετάλλιο στο Παγκόσμιο Σχολικό Πρωτάθλημα.
Η Μαρία Πολύζου, ως η πρώτη Ελληνίδα που αγωνίστηκε σε Μαραθώνιο, σε Ολυμπιακούς Αγώνες, στην Ατλάντα το 1996 και κατέχει μέχρι και σήμερα το ρεκόρ Ελλάδας.
Η ΧΑΝ Θεσσαλονίκης, για τα 100 χρόνια προσφοράς στην κοινωνία μέσω της ενδυνάμωσης της προσωπικότητας και της καλλιέργειας εθελοντικής συνείδησης στους νέους.
Από τον ΠΣΑΤ