«Κρεμάλα» για Τζόκοβιτς

Ο Νόβακ Τζόκοβιτς, που επανήλθε στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης μετά τη νίκη του την Κυριακή στο Γουίμπλεντον, αναμένεται απόψε σε ένα θέρετρο του Μαυροβουνίου να πει το «Ναι» στην αρραβωνιαστικιά του, Γελένα Ρίστιτς, την οποία και θα νυμφευθεί αποχαιρετώντας την εργένικη ζωή.

Εκπρόσωπος της οικογένειας δήλωσε ότι απλά θα δοθεί ένα δελτίο Τύπου στα ΜΜΕ για το γεγονός, χωρίς να αποκαλύψει περισσότερες λεπτομέρειες. Αυτό που έγινε πάντως γνωστό είναι ότι ο Σέρβος τενίστας δεν θέλει να δώσει μεγάλη δημοσιότητα στο γάμο του και γύρω από το θέρετρο έχουν ληφθεί μέτρα ώστε να αποτραπεί η παρουσία παρείσακτων και κυρίως ανθρώπων του Τύπου.

Οι εργαζόμενοι στο θέρετρο δεσμεύτηκαν εγγράφως να μην αποκαλύψουν οποιεσδήποτε λεπτομέρειες που σχετίζονται με το γάμο και τους απαγορεύτηκε να φέρουν μαζί τους κάμερες ή κινητά τηλέφωνα. Εφημερίδες του Μαυροβουνίου έγραψαν ότι το παρών στην τελετή θα δώσουν πολλά γνωστά πρόσωπα, μεταξύ των οποίων οι προπονητές, Μπόρις Μπέκερ και Μάριαν Βάιντα, αλλά και κορυφαίοι παίκτες του τένις, όπως η Μαρία Σαράποβα και ο Άντι Μάρεϊ.

 

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ