«Δεν κρατάει κακία ο Παντελίδης, θα πάρει τους τρεις βαθμούς ο Άρης»

Στο Metropolis 95.5 μίλησε ο Μάκης Κατσαβάκης ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην πρόσληψη του Παντελίδη ενώ τόνισε ότι ο Άρης θα πάρει τους τρεις βαθμούς.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για τον Αγροτικό Αστέρα: «Κάνουμε μια προσπάθεια και εκεί. Μπήκανε άνθρωποι στη διοίκηση και κάνουμε μια προσπάθεια να βγάλουμε το ιστορικό αυτό σωματείο από αυτή τη δύσκολη θέση. Θέλει να έρθουν και παιδιά να βοηθήσουν.».

Τον Σάββα Παντελίδη και τον Άρη: «Έχουν κάποια αλήθεια τα λόγια του. Αυτό δεν απέχει και πολύ από ότι έγινε και στη δική μου υπόθεση. Κάποιοι παίκτες χωρίς λόγο δημιούργησαν προβλήματα. Η διοίκηση μπορεί να τους παρότρυνε. Για αυτό λέμε ότι είναι ευχή να πετύχουμε σε καλά παιδιά. Είναι πολύ δύσκολο για έναν προπονητή να προσφέρει όταν πάρχουν αυτές οι εσωτερικές αντιστάσεις».

Το ποιος έχει το μεγαλύτερο κίνητρο: «Δε χρειάζεται να σταθούμε σε αυτό. Κανένας δεν θέλει να πάρει εκδίκηση. Δε νομίζω να υπάρχει χαιρεκακία από την πλευρά του».

Το παιχνίδι ανάμεσα σε Άρη και Ατρόμητο: «Ο Άρης είναι σε καλή κατάσταση. Έχει ανασυνταχθεί και βρίσκεται σε καλό δρόμο. Ο Σάββας δεν προλαβαίνει να ανασυντάξει την ομάδα. Ο Άρης θα πάρει τους τρεις βαθμούς καθώς έχει πρέσινγκ συντονισμένο, κατοχή, τρεξίματα και κλεψίματα. Δεν κάνει καμιά καινούργια συναντή αλλά τα παιδιά του Άρη έχει ποιότητα. Είδαμε ότι η Λαμία έφτασε στην περιοχή ελάχιστες φορές και με την ΑΕΚ κρατούσε ψηλά και πρέσαρε».