Ανακοίνωση Πανιωνίου κατά διαιτησίας : “Σήμερα στον Βόλο καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι”

Ανακοίνωση για το ματς με τον Βόλο εξέδωσε ο Πανιώνιος, λέγοντας πως η ομάδα της Μαγνησίας δημιουργούσε κλίμα με τα όσα συνέβησαν μέσα στην εβδομάδα όπως με τα όσα είχε πει ο Αχιλλέας Μπέος για τον διαιτητή, Μανούχο, στο περαμένο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την ίδια ώρα οι «κυανέρυθροι» κάνουν λόγο για αμφισβητούμενο πέναλτι υπέρ του Βόλου και ανύπαρκτη αποβολή για την ομάδα τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανιωνίου :

“Σήμερα στο Βόλο καταλάβαμε πως παίζεται το παιχνίδι. Θα έπρεπε κι εμείς να έχουμε φροντίσει όλη την εβδομάδα να απειλούμε με μηνύσεις τους διαιτητές και να δημιουργούμε κλίμα.

Αλήθεια με ποια ποδοσφαιρική ιδιότητα βγαίνει ο δήμαρχος της πόλης του Βόλου και απειλεί με μηνύσεις διαιτητές και συμβάλει στην δημιουργία κλίματος και εντυπώσεων εν όψει μιας κρίσιμης ποδοσφαιρικής αναμέτρησης;

Δεν θέλουμε όμως να πιστέψουμε ότι όλο αυτό είχε αποτέλεσμα και πληρώσαμε το γεγονός ότι σε προηγούμενα παιχνίδια του Βόλου έγιναν λάθη τα οποία έπρεπε σήμερα να τα ρεφάρουν οι διαιτητές.
Υποχρεωθήκαμε σε ήττα με ένα αμφισβητούμενο πέναλτι και με μια ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα, που μας άφησε με δέκα παίκτες σε ένα κρίσιμο σημείο του αγώνα και προκάλεσε την αλλοίωση αποτελέσματος και παράλληλα που μας στερεί έναν βασικό μας παίκτη και μας αποδυναμώνει ενόψει του επόμενου αγώνα μας.

Εμείς όμως δεν θα βάλουμε μπροστά ούτε δημάρχους, ούτε κανέναν. Μόνοι μας, ως διοίκηση, θα καταθέσουμε μηνύσεις στους διαιτητές για αλλοίωση αποτελέσματος και μόνοι μας, κόντρα σε όλους και σε όλα θα παλέψουμε για την παραμονή μας στην κατηγορία”.