Άδεια στους Ισπανούς, η μάχη του CAS

Στα γραφεία της ΠΑΕ στην Τούμπα βρέθηκαν σήμερα οι Χακόμπο και Λόπεθ, οι οποίοι είχαν επαφή με την διοίκηση και για το τυπικό του πράγματος,  συμφωνήθηκε να πάρουν άδεια μέχρι τις 27 Ιουλίου, που θα επιστρέψει η αποστολή από την Ολλανδία, ώστε να ψάξουν για ομάδα.

Οι δύο Ισπανοί, που δεν θα ακολουθήσουν την αποστολή στην Ολλανδία, δεν δείχνουν και μεγάλη διάθεση να φύγουν, περιμένοντας να πληρωθούν το μεγαλύτερο μέρος των συμβολαίων τους, αλλά στην Τούμπα ελπίζουν πως το γεγονός ότι δεν πρόκειται να παίξουν ένα χρόνο, θα τους κάνει να ψάξουν άλλη στέγη.

Σήμερα έγινε συζήτηση και με τον Λούκας, με τον οποίο συμφωνήθηκε εκ νέου να επεκταθεί το συμβόλαιό του για έναν χρόνο (μέχρι το 2017) και να δοθεί δανεικός στη Λα Κορούνια για ένα χρόνο. Η διαδικασία θα κρατήσει 2-3 μέρες, οπότε ο Ισπανός θα φύγει αρχές της εβδομάδας για την πατρίδα του.

Στο μεταξύ, αύριο εκδικάζεται στο CAS, στη Λωζάνη, η υπόθεση του ΠΑΟΚ, που ζητά θα ακυρωθεί η απόφαση της αφαίρεσης των τριών βαθμών από τα πλέι οφ. Την ΠΑΕ θα εκπροσωπήσει ο νομικός της, Αχιλλέας Μαυρομάτης, ο οποίος είναι από σήμερα στην Ελβετία.

Εφόσον ο ΠΑΟΚ κερδίσει την υπόθεση, θα παίξει στον 3ο προκριματικό γύρο του Τσάμπιονς Λιγκ στις 29 ή 30 Ιουλίου, σε τρεις εβδομάδες δηλαδή…