Νίκη για Παναθηναϊκό

Στο πρώτο του φιλικό στην Πολωνία, όπου κάνει την προετοιμασία του, ο Παναθηναϊκός νίκησε την Άρκα Γκντίνια με 1-0. Το μοναδικό γκολ του παιχνιδιού, το πέτυχε ο Μλάντεν Πέτριτς στο 35′.

«Ήταν το πρώτο φιλικό, ξαναβρεθήκαμε σε αγώνα  μετά από δύο μήνες. Η αντίπαλος ήταν μια ομάδα πιο έτοιμη από εμάς. Δυσκολευτήκαμε λίγο στην αρχή αλλά όσο περνούσε η ώρα η ομάδα λυνόταν. Το σημαντικό είναι ότι βγάλαμε τρεξίματα ενέργεια και διάθεση. Κρατάμε ότι στο πρώτο ημίχρονο,  βάλαμε πολλά νέα παιδιά πίσω.  Κάπου όμως  χάσαμε τον έλεγχο γιατί οι αποστάσεις μας ήταν μεγάλες. Δεν είχαμε πολύ καλή επικοινωνία. Στο δεύτερο ημίχρονο πάντως  η εικόνα βελτιώθηκε .

Εμείς δώσαμε κάποιες μέρες παραπάνω διακοπές στους παίκτες  αλλά τους δώσαμε πρόγραμμα να ακολουθήσουν. Ξέραμε ότι οι προπονήσεις θα ήταν επίπονες. Η ομάδα είχε δυνάμεις . Σίγουρα στο τακτικό κομμάτι θα πρέπει να βελτιωθούμε., Τα πόδια τους ήταν λίγο βαριά αλλά είμαστε στον σωστό δρόμο.

Είμαστε ένα γκρουπ 20 παικτών και δουλεύουμε καθημερινά για να γίνουμε καλύτεροι στο τακτικό κομμάτι όπως φυσικά και στην φυσική κατάσταση. Θέλουμε λίγο χρόνο ακόμα για να δέσουμε ένα δύο  φιλικά ακόμα», είπε μετά το παιχνίδι, ο Γιάννης Αναστασίου.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Κοτσόλης (62’ Κότσαρης), Σπυρόπουλος (62’ Μπούρμπος), Ρισβάνης (46’ Κουτρουμπής), Τριανταφυλλόπουλος (46’ Μέντες), Μυρθιανός (46’ Νάνο), Λαγός (46’ Δώνης), Μαλντίν (46’ Ντίνας), Χουχούμης (46’ Νιούμαν), Ατζαγκούν (46’ Ζέκα), Πέτριτς (46’ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46’ Καρέλης).