Η αναχώρηση και το όνειρο του Ρατς

Από το αεροδρόμιο «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» στο Ντίσελντορφ και από εκεί οδικώς στο Οστερμπακ της Ολλανδίας θα βρεθεί η αποστολή του ΠΑΟΚ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας.

Πριν την αναχώρηση της αποστολής του ΠΑΟΚ στην Ολλανδία μίλησε στα ΜΜΕ ο Ραζβάν Ρατς.«Δεν ήταν καθόλου δύσκολη η συμφωνία, ούτε καθυστέρησε. Είχαμε μία συμφωνία με τον Βρύζα από την αρχή η όποια ίσχυε. Απλά οι δικηγόροι έπρεπε να λύσουν κάποιες λεπτομέρειες. Για μένα είναι μία νέα αρχή εδώ. Αισθάνομαι και εγώ νέος αν και είμαι 33 χρονών. Επέλεξα τον ΠΑΟΚ γιατί θέλω να πάρω τίτλο.
Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να διεκδικήσω τίτλους και να παίξω στην Ευρώπη. Ο Σαββίδης έχει ένα δυνατό πρότζεκτ. Μίλησα με τον Λάζαρ και μου είπε τα καλύτερα», είπε ο Ρουμάνος ποδοσφαιριστής.

Λίγο μετά τις 09:00 οι ποδοσφαιριστές και τα μέλη της τεχνικής ηγεσίας άρχισαν να συγκεντρώνονται στο αεροδρόμιο για την προγραμματισμένη πτήση στις 10:15 (τελικά “πέταξε” στις 10:35, λόγω μιας μικρής καθυστέρησης) για το Ντίσελντορφ της Γερμανίας, όπου θα τους υποδεχθούν οι άνθρωποι της ομάδας που ήδη βρίσκονται εκεί. Με το λεωφορείο της ομάδας η αποστολή θα ταξιδέψει προς το Οστερμπακ, όπου αναμένεται να φτάσει λίγο μετά τις 4 το μεσημέρι.