By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Χούμπελ για διαιτητές και Βόλο!
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Χούμπελ για διαιτητές και Βόλο!

Τhessports
Last updated: 24/12/2019 19:39
Τhessports
Share
SHARE

Θεση για τα όσα συμβάινουν με τις επιθέσεις στους διαιτητές και τη διαιτησία στο Βόλος – Ολυμπιακός, πηρε και ο πρόεδρος της Επιτροπής Παρακολούθησης της ΕΠΟ, Χερμπερτ Χούμπελ, ο οποίος βγαζει στη… σέντρα τους διαιτητές στο Βολο!

Αναλυτικα η δήλωσή του :

“Για μία ακόμα φορά το ελληνικό ποδόσφαιρο γίνεται μάρτυρας επιθέσεων σε διαιτητές. Αυτά τα απαράδεκτα περιστατικά όχι μόνο δεν φαίνεται να εξαλείφονται, αλλά τείνουν να γίνουν συχνότερα. Προσωπικά, και εκ μέρους της FIFA και της UEFA, είμαι εξαιρετικά ανήσυχος και καταδικάζω οποιαδήποτε ενέργεια γύρω από αυτό.

Περαιτέρω, είναι απογοητευτικό να βλέπει κανείς διαιτητικά λάθη στον αγωνιστικό χώρο, παρά την επένδυση που έχει κάνει η Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας στην εκπαίδευση των διαιτητών και παρά την εφαρμογή του VAR, ιδιαιτέρως κατά τη διάρκεια του αγώνα του Βόλου εναντίον του Ολυμπιακού την περασμένη Κυριακή, αγώνα τον οποίο είχα την ευκαιρία να παρακολουθήσω τηλεοπτικά. Το VAR είναι ένα μεγάλο project το οποίο υλοποιήθηκε τόσο με τη στήριξη της ΕΠΟ όσο και της πολιτείας, στόχος του οποίου ήταν να αποφεύγονται ξεκάθαρα και προφανή σφάλματα καθώς και να βοηθούνται οι διαιτητές κατά τη λήψη των αποφάσεών τους. Σε τελική ανάλυση, με τη μείωση των λαθών, μειώνεται και ο κίνδυνος για περιστατικά βίας στο ποδόσφαιρο.

Δυστυχώς, οι αμφισβητούμενες αποφάσεις των διαιτητών στον παραπάνω αγώνα, τόσο στον αγωνιστικό χώρο όσο και από τους διαιτητές VAR, προξένησαν για μια ακόμα φορά σκεπτικισμό και κριτική όσον αφορά τη λειτουργία της ΚΕΔ, του VAR και της διαιτησίας εν γένει στην Ελλάδα. Πρόκειται για έναν ευαίσθητο τομέα στον οποίο η FIFA και η UEFA έχουν επενδύσει σε μεγάλο βαθμό και για τον οποίο δεν επιτρέπεται καμία αμφισβήτηση.

Αυτού του είδους η διαιτητική απόδοση δεν μπορεί να είναι αποδεκτή σε κανένα κορυφαίο πρωτάθλημα, είμαι δε υπέρ οποιασδήποτε παραδειγματικής τιμωρίας αποφασιστεί από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας.

Τέλος, δεν μπορώ να κρύψω την ανησυχία μου για το μέλλον του ελληνικού ποδοσφαίρου και σε περίπτωση που αποδειχθεί ότι υπάρχει οποιαδήποτε ύποπτη δραστηριότητα η οποία σχετίζεται με το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα, θα πρέπει να θεωρούνται δεδομένες οι άμεσες και αρμόζουσες ενέργειες των διεθνών ομοσπονδιών.

Ευκαιρίας δοθείσης, εύχομαι Καλά Χριστούγεννα σε όλη την ελληνική ποδοσφαιρική οικογένεια”

Σχετικά άρθρα

Στα «ραντάρ» του Ηρακλή ο Σάριτς
Το αποχαιρετιστήριο «γράμμα» του Μάτος στη Βάσκο
Έκανε… άνω κάτω τη Λίβερπουλ ο Λόβρεν!
ΠΑΟΚ: Προσθήκες στο τμήμα σκάουτινγκ!
Ο ΠΑΟΚ για τη νέα εποχή και το πρώτο «χτύπημα» του Μάτος!
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Εμάς δεν θα μας αλλάξει ποτέ
Next Article Συμφωνία Άρη με Ντουρμισάι!

Τελευταία νέα

Στο «ραντάρ» του Άρη ο ΜακΚίσικ!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Ρεάλ: Παράσταση νίκης για τον Πέρεθ!
ΔΙΕΘΝΗ
7 June, 2026
Άρης: Άνοιξε ο δρόμος για Μοκόκα
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Αποκαλυπτικός για Άρη και Σπανούλη ο Μίλισιτς: «Εκτοξεύθηκε ξαφνικά το μπάτζετ»
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
7 June, 2026
Follow US