Στον «αέρα» η Λάρισα λόγω εκκαθάρισης

Το θέμα της εκκαθάρισης των ΠΑΕ έχει απασχολήσει πολύ κόσμο τα τελευταία δύο χρόνια ανά την επικράτεια, με την ΑΕΚ, τη Λάρισα, τον Πανσερραϊκό αλλά και τον Άρη, έστω και αν εκεί δεν προκρίθηκε αυτή η επιλογή, αν και είχε υποστηρικτές.

Η μόνη ΠΑΕ που κατάφερε να ολοκληρώσει την εκκαθάρισή της ήταν η ΑΕΚ, που είχε βέβαια τις… πλάτες ενός πολύ ισχυρού οικονομικού παράγοντα, του Δημήτρη Μελισσανίδη. Αντίθετα, πολύ κρίσιμες στιγμές βιώνει η Λάρισα, η οποία κέρδισε αγωνιστικά την επιστροφή της στη Φούτμπολ Λιγκ, ωστόσο είναι ακόμα αβέβαιο το αν θα παίξει, αφού δεν έχει ολοκληρωθεί η εκκαθάριση.

Σε συνάντηση της διοίκησης της ερασιτεχνικής ΑΕΛ με αντιπροσωπεία της ΕΠΟ, παρουσία και εκπρόσωπων της υπό σύστασης ΠΑΕ ξεκαθαρίστηκε είναι ότι αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση της παλιάς ΠΑΕ που έχει τα χρέη, δεν πρόκειται να αδειοδοτηθεί από πουθενά η νέα ΠΑΕ.

Τονίστηκε επίσης ότι ούτε για μία μέρα δεν πρέπει να συνυπάρξουν δύο ΠΑΕ ΑΕΛ (η παλιά και η νέα). Έτσι σε ανακοίνωσή της η Ερασιτεχνική ΑΕΛ καλεί τους εκκαθαριστές της ΠΑΕ ΑΕΛ 1964 να ολοκληρώσουν εγκαίρως την εκκαθάριση διαφορετικά θα κινηθεί νομικά εναντίον τους καλεί γνωστοποιεί στον Πλεξίδα ότι η δημιουργία νέας ΠΑΕ έχει ρίσκο, το οποίο θα πρέπει ο ίδιος να επωμιστεί.

Ουσιαστικά αν δεν ολοκληρωθεί η εκκαθάριση, δύσκολα θα παίξει η Λάρισα στη Φούτμπολ Λιγκ.