By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Συγκίνηση στο «αντίο» του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
ΔΙΑΦΟΡΑΜΠΑΣΚΕΤ

Συγκίνηση στο «αντίο» του Βλάντιμιρ Πέτροβιτς

Τhessports
Last updated: 30/12/2019 19:57
Τhessports
Share
SHARE

«Η επαγγελματική μου καριέρα ολοκληρώθηκε όμως για μένα ισχύουν οι στίχοι του τραγουδιού που λέει: «Μα δεν τελειώσαμε…». Θα παραμείνω ενεργός στον χώρο του μπάσκετ, αυτό είναι το  οξυγόνο μου».

Με αυτά τα λόγια ο Βλάντιμιρ Πέτροβιτς, έβαλε τον επίλογο στο… «βιβλίο» της αθλητικής του διαδρομής, μιας πορείας που ολοκληρώθηκε με το αποχαιρετιστήριο παιχνίδι που διοργάνωσε προς τιμήν του η Χ.Α.Ν.Θ. , η ομάδα που αποτέλεσε τον τελευταίο σταθμό της πλούσιας καριέρας του.

Δεκάδες φίλοι,  πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι από την Ελλάδα και την Σερβία, όπως και οι δυο μικρές του κόρες, Τερέζα και Σοφία έδωσαν το «παρών» στο Αθλητικό Κέντρο Χ.Α.Ν.Θ. «Ήρων Μίμης Τσικίνας» για να τιμήσουν τον Βλάντο. Μεταξύ αυτών που παραβρέθηκαν ήταν οι: Χάρης Παπαγεωργίου, ο Μπάνε Πρέλεβιτς, ο Λευτέρης Κακιούσης, ο Διονύσης Ανανιάδης, ο  Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο Νίκος Χατζηβρέττας, ο Νίκος Κεραμέας, ο  Νίκος Δουβής, ο Γιώργος Ζαφειρούδης ο Σάββας Καμπερίδης, ο Αντώνης Ασημακόπουλος, ο  Γιάννης Λάπας, ο Γιώργος Χρυσανθόπουλος, ο Σωτήρης Καραποστόλου, ο Βασίλης Μουλάκης, ο Κυριάκος Παπαδόπουλος αλλά και οι: Νίκος Γεωργάκης, Τάσος Θωμαϊδης, Δημήτρης Μασλαρινός, Κώστας Φιλοξενίδης κ.α.

Ο πρόεδρος του δ.σ. της Χ.Α.Ν.Θ. Ιωάννης Σωσσίδης και ο Πρόεδρος της Επιτροπής του Μουσείου Μπάσκετ Διονύσης Ανανιάδης, βράβευσαν τον Βλάντο Πέτροβιτς, ο οποίος με την σειρά του πρόσφερε την συλλεκτική φανέλα με την οποία αγωνίσθηκε στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του(με τις υπογραφές όλων των παρευρισκομένων φίλων του), στο Μουσείο Μπάσκετ της ΧΑΝΘ.

Στην διάρκεια του event «οι φίλοι του Βλάντο» αντιμετώπισαν σε φιλική αναμέτρηση την ομάδα της Χ.Α.Ν.Θ. Τον 42χρονο καλαθοσφαιριστή τίμησε με την παρουσία της και αντιπροσωπεία παικτών από την Σερβία και πιο συγκεκριμένα από την ομάδα ΕcoSport, στην οποία ο Πέτροβιτς εργάζεται πλέον ως προπονητής και General Manager.

Τις καλύτερες του ευχές έστειλε ο Ηλίας Ζούρος (προπονητής του Πέτροβιτς στην Παρί κατά το παρελθόν), ο οποίος δεν κατάφερε να παραβρεθεί στην εκδήλωση, ζήτησε όμως από την Χ.Α.Ν.Θ. να μεταφερθεί δημόσια μήνυμα του.

Σχετικά άρθρα

«Κλείδωσε» η άφιξη του Σπανούλη
«Καμπάνα» της ΕΕΑ στον Προμηθέα!
«Καμπάνα» της ΔΕΑΒ σε Παναθηναϊκό και Γιαννακόπουλο
Άρης: Η παρουσίαση του Βασίλης Σπανούλη!
«Καμπάνες» για Γιαννακόπουλο και Λεπενιώτη – Δεν τιμωρήθηκε ο Μπαρτζώκας
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Ξεκίνησε ο Σανδραμάνης
Next Article Έκανε το… μπαμ η Τρίγλια

Τελευταία νέα

Τεσσάρα για την Εθνική Νέων στην Τούμπα!
ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
H FIFA δικαίωσε τον Πάβισιτς – Πάει στο CAS ο Άρης
ΑΡΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Ο ΠΑΟΚ σε ρυθμούς… Μουντιάλ!
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Αντέδρασε στις φήμες ο Ντεσπόντοφ: «Έχω συμβόλαιο με τον ΠΑΟΚ!»
ΠΑΟΚ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
9 June, 2026
Follow US