«Ελπίζω ο ΠΑΟΚ να μην ξεχάσει τα χρωστούμενα» (pic)

Ο ΠΑΟΚ κινείται στο μεταγραφικό παζάρι για την ενίσχυση του, με την οικονομική υποστήριξη του Ιβάν Σαββίδη και μοναδικό στόχο την αποφυγή των περιπετειών, μιας και βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, μετά το πέρας ενός γύρου της Basket League.

O Δικέφαλος είναι πολύ κοντά στην απόκτηση των Μπόμπι Μπράουν και Κλιντ Τσάπμαν και στη θέα αυτής της είδησης ο πρώην παίκτης του, και νυν του Περιστερίου, Ουίλ Χάτσερ… αντέδρασε.

Πιο συγκεκριμένα, ο Αμερικανός έγραψε στο Twitter:

«Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ που καταφέρνει να αγοράζει ακόμη νέους παίκτες. Ελπίζω η ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Από την άλλη, ελπίζω επίσης ότι δεν θα ξεχάσουν τους παίκτες από το περσινό ρόστερ και τις οικογένειες τους, στους οποίους χρωστούν πάρα πολλά χρήματα», ενώ «τάγκαρε» και τον λογαριασμό της FIBA.

Όπως είναι γνωστό, η διαχείριση των τελευταίων ετών είναι αυτή που έφερε τον ΠΑΟΚ στην δεινή οικονομική και αγωνιστική κατάσταση που βρίσκεται σήμερα, και όπως αποδεικνύεται από την αντίδραση του Χάτσερ, υπάρχουν χρωστούμενα σε παίκτες της περσινής ομάδας.