Καταλήγει στην ενδεκάδα ο Ένινγκ

Από τη στιγμή που οι διαιτητές αποφάσισαν ότι θα σφυρίξουν στα παιχνίδια της 17ης αγωνιστική, στον Άρη είναι υποχρεωμένοι να ανεβάσουν ρυθμούς ενόψει του ματς με τον ΠΑΟΚ. Αν και κάτι αντίστοιχο γινόταν όλες τις προηγούμενες ημέρες μιας και η προετοιμασία των κιτρινόμαυρων κυλούσε με την προοπτική να γίνει κανονικά το ματς.

Ο Μίχαελ Ένινγκ, όπως συνηθίζει, κυρίως στη σημερινή (2/1) προπόνηση αναμένεται να προχωρήσει στις τελικές δοκιμές του για την αναμέτρηση του Σαββάτου (4/1). Το ευχάριστο για τον Γερμανό τεχνικό είναι πως πλην του Τόνσο, υπολογίζει όλους τους υπόλοιπους παίκτες του, καθώε ο Ντιγκινί φαίνεται να ξεπέρασε το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε.

Όσο για τα της ενδεκάδας, αν κι ακόμη ο Ένινγκ δεν άνοιξε τα χαρτιά του, είναι πολύ πιθανό, η άμυνα να διατηρηθεί η ίδια, δηλαδή με τον Ροζ δεξί μπακ, τον Κόρχοτ αριστερό και τους Βέλεθ-Δεληζήση στα στόπερ, Ματίγια και Σάσα θα είναι στον άξονα της μεσαίας γραμμής, ενώ για την επίθεση όλα θα εξαρτηθούν από τον σχηματισμό που θα επιλεγεί.

Αν ο Γερμανός επιμείνει στο 4-4-2, τότε ο Λάρσον θα είναι παρτενέρ του Ιντέγε. Αν επιστρέψει στο 4-2-3-1, τότε είναι πολύ πιθανή η επιστροφή του Ντιγκινί στην ενδεκάδα.