Κάτι μεταξύ, Ζούρου και Πρίφτη…

Το κεφαλαιο Παναγιώτης Γιαννάκης έκλεισε για τον Άρη και οι κίτρινοι πήγαν στις επόμενες επιλογές τους. Όπως επιβεβαίωσε σήμερα ο Χρήστος Γαλιλαίας, μιλώντας στον ARENA FM, οι επόμενες επιλογές, είναι Ζούρος ή Πρίφτης.

Όπως είπε ο ίδιος ο Άρης θα μιλήσει και με τους δύο, θα δει το πως σκέφτονται και σε συνάρτηση με το οικονομικό, θα γίνει η επιλογή. Κάποιος από τους δύο δεν θεωρείται επικρατέστερος, θεωρητικά και οι δύο βρίσκονται στην ίδια αφετηρία.

Σύμφωνα με τον Γαλιλαία, η υπόθεση Μάιλς είναι ο τελευταίος σκόπελος για να αρθεί από την ΦΙΜΠΑ η απαγόρευση μεταγραφών. Όπως είπε ο Αμερικάνος ζητά τις 100.000 δολάρια που του οφείλει ο Άρης σε μετρητά, κάτι που δεν μπορεί να συμβεί, και η ΚΑΕ θα ζητήσει την μεσολάβηση της ΦΙΜΠΑ να κάνει έναν διακανονισμό, που θα εξυπηρετεί και τις δύο πλευρές.

“Αν αρθεί το απαγορευτικό, το μπάτζετ θα πέσει κατά 20%” είπε ο Γαλιλαίας, καθώς οι κίτρινοι θα έχουν περισσότερες επιλογές στο μεταγραφικό παζάρι και θα μπορούν να βρουν καλύτερους παίκτες με λιγότερα χρήματα.