«Σίγησαν» τα Αθλητικά Νέα 98.7 FM

Εδώ και λίγες ημέρες ο ραδιοφωνικός σταθμός Αθλητικά Νέα 98.7 FM, που ασχολούνταν κυρίως με θέματα του Άρη, ανέστειλε την λειτουργία του. Οι λόγοι δεν έχουν διευκρινιστεί πλήρως, αλλά μάλλον είναι οικονομικοί. Άλλωστε το τελευταίο χρονικό διάστημα ο σταθμός συντηρούνταν από συνδρομές στο «Σωματείο Φίλων Αθλητικών Νέων 98.7», που… έτρεχε το ραδιόφωνο. Το Σωματείο πάντως εξέδωσε μία ανακοίνωση για την αναστολή της λειτουργίας.

Σε αυτή αναφέρονται τα εξής:

«Συνέπεια του ανηλεούς πολέμου που δέχεται ο 98,7 από ορκισμένους εχθρούς και «φίλους», από συμφέροντα ποδοσφαιρικά και ραδιοφωνικά, από συναρειανούς και μη και παρά τον 20μηνο συνεχή, επίπονο και επίμονο αγώνα όλων μας, ο στόχος των ανωτέρω επετεύχθη!!!

Η λειτουργία του ραδιοφώνου του ΑΡΗ, προχθές 7/7/2014 ΑΝΕΣΤΑΛΗ, αφήνοντας στην πλέον κρίσιμη καμπή της εκατοντάχρονης ιστορίας του λαβωμένου ΑΡΗ μας, εκατοντάδες χιλιάδες Αρειανούς χωρίς φωνή, χωρίς γνώση, χωρίς γνώμη, χωρίς άποψη, όπως άλλωστε τόσα χρόνια επιδιώκονταν. Η ομάδα δράσης του Σωματείου Φίλων Α.Ν. 98,7 παρακολουθεί στενά το ζήτημα που προέκυψε και λίαν συντόμως θα ενημερώσει τα μέλη του Σωματείου για όλες τις εξελίξεις.

Εμείς έχοντας πάντα στο μυαλό μας το καλό και συμφέρον του ΑΡΗ, δεν πρόκειται να κάνουμε βήμα πίσω. Η ομάδα δράσης και οι συνδρομητές του Σωματείου, ΜΑΖΙ, θα παλέψουμε ώστε να ακουστεί ξανά η ΑΡΕΙΑΝΗ φωνή στον αέρα της πόλης.
Όσοι σήμερα χαίρονται σύντομα θα μας ξαναβρούν μπροστά τους…».