Έφαγε τον… προπονητή!

Πριν από λίγες μέρες, εντελώς αιφνιδιαστικά, αποχώρησε από την τεχνική ηγεσία της Λα Κορούνια ο Φερνάντο Βάσκεθ και στη θέση του προσλήφθηκε ο Βίκτορ Φερνάντεζ. Αυτή η εξέλιξη αιφνιδίασε τους πάντες στην Ισπανία, καθώς ο Βάσκεθ θεωρούνταν ακλόνητος!

Σύμφωνα μ΄ αυτά που γράφει ο Ισπανικός τύπος, ρόλο στην αποχώρησή του φέρεται να έπαιξε και ο Λούκας, ο οποίος πάει δανεικός από τον ΠΑΟΚ στη Λα Κορούνια.

Η Λα Κορούνια δικαιολόγησε την απόλυση του Βάσκεθ, λέγοντας πως “κλονίστηκε η εμπιστοσύνη ανάμεσα στις δύο πλευρές”.

Ο Ισπανικός τύπος, πάντως, αναφέρει ότι ο Βάσκεθ απολύθηκε επειδή έκανε ανοιχτά κριτική στη διοίκηση για τις μεταγραφικές επιλογές, καθώς η διοίκηση δεν υλοποιούσε τις δικές του εισηγήσεις.

“Πρέπει να είμαστε πάντα ευχαριστημένοι, πηγαίνοντας στην 5η, 6η ή 7η επιλογή” δήλωσε ο Βάσκεθ κι έτσι… κλονίστηκε η εμπιστοσύνη της διοίκησης.

Μέχρι την απόλυση Βάσκεθ, η Λα Κορούνια έκανε δύο προσθήκες. Πήρε ως δανεικό τον 26χρονο αριστερό μπακ, Ρομπέρτο Κανέγια, από την Χιχόν, και τον Λούκας από τον ΠΑΟΚ.

Μόλις έφυγε ο Βάσκεθ και ήρθε ο Βίκτορ Φερνάντεθ, η Λα Κορούνια απέκτησε τον Ισαάκ Κουένσα από την Μπαρτσελόνα. Τι θέση παίζει ο συγκεκριμένος; Δεξιά στην επίθεση, αλλά μπορεί να παίξει και αριστερά.

Μήπως να ανησυχεί ο Λούκας;