Κρύο ντους για Σούλη

Δεν είχε αποτέλεσμα η πρώτη συνάντηση της διοίκησης της ΚΑΕ ΠΑΟΚ με τον Σούλη Μαρκόπουλο. Μετά από 5 χρόνια, ο Μαρκόπουλος έμεινε ελεύθερος καθώς το συμβόλαιό του έληξε και η πρώτη συζήτηση που έγινε για την ανανέωση της συνεργασίας, μάλλον ήταν μια ψυχρολουσία γι΄ αυτόν.

Ο ΠΑΟΚ αρχικά του είχε προτείνει το 10% του μπάτζετ της ομάδας, το οποίο, όμως, κανείς δεν μπορεί ακόμη να πει με βεβαιότητα πόσο θα είναι.

Στην συνάντηση που είχαν, η πρόταση που έγινε στον Μαρκόπουλο ήταν να πάρει την επόμενη σεζόν 35-40 χιλιάδες ευρώ. Το ποσό είναι σίγουρα μικρό για την αξία και το βεληνεκές του Μαρκόπουλου, όπως του είπαν όμως οι της ΚΑΕ, είναι αυτό που μπορούν να του προσφέρουν και να το πληρώσουν σίγουρα μέσα στη σεζόν. Συν φυσικά, τα οφειλόμενα τα οποία η ΚΑΕ καταβάλει τμηματικά, από τα προηγούμενα χρόνια της συνεργασίας.

Ο Πρέλεβιτς ξέρει ουσιαστικά πως τον αδικεί, αλλά από την ΚΑΕ προκύπτει ότι τα οικονομικά του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπουν κάτι άλλο. “Μακάρι να ήταν αληθινά όλα αυτά με τις χορηγίες και τους επενδυτές, αλλά στην πράξη δεν υπάρχει τίποτα, δεν μπορούμε να ανοιχτούμε” λένε στον ΠΑΟΚ κι έτσι ξεκίνησαν από τα 35-40 χιλιάδες ευρώ.

Βέβαια η συζήτηση δεν σταματά και θα συνεχιστεί. Πριν δύο χρόνια, άλλωστε, πάλι με τέτοια νούμερα ξεκίνησαν, ανακοινώθηκε το διαζύγιο και τελικώς τα βρήκαν.

Στη μεγάλη συνέντευξη που έδωσε στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 9,45 ο Σούλης Μαρκόπουλος πριν λίγες μέρες, είπε μεταξύ άλλων, ότι κοινή επιθυμία των δύο πλευρών είναι να συνεχίσουν τη συνεργασία τους και αυτή είναι η πραγματικότητα. Αργά ή γρήγορα, αναμένεται να τα βρουν.