Αρκούδης: «Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω»

Το μέλος της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και εκ των εισηγητών της υπόθεσης, Ηλίας Αρκούδης, αναφέρθηκε στους απόντες της συνεδρίασης.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά: «Θα θέλαμε κάποια πράγματα παραπάνω, δυστυχώς στη συνεδρίαση παραβρέθηκαν μόνον δικηγόροι, δεν ήρθε κανένα φυσικό πρόσωπο, ούτε εκπρόσωπος εταιρίας, ούτε μέτοχος, ούτε όλα αυτά τα ονόματα που ακούγαμε κατά καιρούς και είχαμε κλητεύσει.

Δυστυχώς δεν ήρθε κανένας να μπορέσουμε να πάρουμε πιο συγκεκριμένες απαντήσεις. Μπορούν να καταθέσουν υπομνήματα αλλά είναι αλλιώς, για παράδειγμα αν ήταν ο κύριος Καλπατζίδης εδώ θα τον ρωτάγαμε ένα κάρο θέματα, στο υπόμνημα του θα απαντήσει ότι θέλει για κάποια πράγματα.

Αν ήταν πιστεύω ότι θα βοηθούσε την αλήθεια προς κάθε κατεύθυνση, είτε ότι υπάρχει θέμα, είτε ότι δεν υπάρχει θέμα κι εμείς θα περιμέναμε να έχουν έρθει, τουλάχιστον οι εταιρίες οι κυπριακές και ο κ. Πιαλόγου που ήταν στην Ξάνθη και του έτυχε οσφυαλγία, δεν μπορώ να πω κάτι. Από εκεί και πέρα θα βοηθούσε αν ήταν παρόντες, δυστυχώς δεν ήταν» είπε.

Συμπλήρωσε μάλιστα, ότι τα φυσικά πρόσωπα είχαν κληθεί κανονικά… «Είχαν κληθεί όλοι, δεν έχουν δώσει εξηγήσεις, είναι φυσικά πρόσωπα και οι ομάδες είπαν «εμείς δεν έχουμε καμία σχέση με αυτούς». Μας είπαν «δεν γνωρίζουμε τίποτα, βρείτε τον ρωτήστε τον»».