ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Η άγνοια του Ολυμπιακού προκαλεί γέλιο!»

Την θέση του για τα όσα έλαβαν χώρα στην ακρόαση της ΕΕΑ, μετά τις… καταγγελίες του Ολυμπιακού που κατέρρευσαν (δείτε εδώ), εκφράζει ο ΠΑΟΚ, τονίζοντας μεταξύ άλλων ότι η άγνοια για ένα βασικό θέμα όπως η μετοχική σύνθεση των «ασπρόμαυρων», προκαλεί γέλιο.

Πιο συγκεκριμένα, πολύς λόγος έγινε στα «ερυθρόλευκα» ΜΜΕ (προφανώς μετά από σχετικές διαρροές), για την μετοχική σύνθεση του ΠΑΟΚ, και το ότι οι νταμπλούχοι ανήκουν στην σύζυγο του Ιβάν Σαββίδη, Κυριακή, όπως και στους γιους τους.

Κάτι βέβαια που ήταν γνωστό από την αρχή. Παράλληλα, οι «ασπρόμαυροι» τονίζουν ότι «σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος, μια σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».

Αναλυτικότερα, η θέση του ΠΑΟΚ:

«Γέλιο προκάλεσε στον ΠΑΟΚ, η άγνοια των ανθρώπων στον ΟΣΦΠ για ένα βασικό θέμα, όπως η μετοχική σύνθεση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ- τρομάρα τους- και ότι ανήκει στην Κυριακή Σαββίδου και τους γιους του Ιβάν Σαββίδη, κάτι που φυσικά είναι γνωστό τοις πάσι.

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ο Πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο διοικητικός της ηγέτης και ο πατριάρχης της ασπρόμαυρης οικογένειας, πέραν της δικής του, όσο κι αν θέλουν τα ερυθρόλευκα παπαγαλάκια να παρουσιάσουν τα δικά τους παραμύθια.

Μόνο που αυτά πλέον αποδείχτηκαν περίτρανα ότι δεν έχουν δράκο. Σήμερα κατέρρευσε σαν χάρτινος πύργος η σκευωρία που επιχειρήθηκε να στηθεί τον τελευταίο ενάμιση μήνα».