By using this site, you agree to the Privacy Policy and Terms of Use.
Accept
ThesSportsThesSports
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΔΙΕΘΝΗ
  • ΜΠΑΣΚΕΤ
  • LIFE
  • ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ
Αναζήτηση
Reading: Συλλήψεις και προσαγωγές στο Ηράκλειο
Share
Font ResizerAa
ThesSportsThesSports
Font ResizerAa
Αναζήτηση
Follow US
© 2022 Foxiz News Network. Ruby Design Company. All Rights Reserved.
FeaturedSUPERLEAGUEΔΙΑΦΟΡΑΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Συλλήψεις και προσαγωγές στο Ηράκλειο

Τhessports
Last updated: 22/01/2020 12:15
Τhessports
Share
SHARE
Σκηνικό πολέμου ήταν έτοιμοι να δημιουργήσουν φίλαθλοι που έφθασαν στο Ηράκλειο για τον απογευματινό αγώνα του ΟΦΗ με τον Ολυμπιακό.

Περίπου 150 μεμονωμένοι φίλαθλοι έφθασαν στο Ηράκλειο από τον Πειραιά με το πλοίο της γραμμής, προκειμένου να παρακολουθήσουν τον αγώνα. Από έλεγχους που πραγματοποίησαν ωστόσο οι αστυνομικές αρχές, διαπιστώθηκαν πλήθος παραβάσεων των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων. Οι προσαγωγές που έχουν γίνει μέχρι στιγμής είναι δεκάδες, ενώ μεγάλος είναι και ο αριθμός των συλλήψεων.

Σύμφωνα με πληροφορίες, μεμονωμένες ομάδες των 2 ή 3 ατόμων έφεραν πάνω τους επικίνδυνα αντικείμενα και γκλομπς.

Οι αστυνομικές αρχές συνεχίζουν το σαφάρι των ελέγχων, ενώ έχουν καταρτίσει ένα πλήρες σχέδιο για τον έλεγχο της ασφάλειας στο σημερινό παιχνίδι. Τονίζεται ότι οι φίλαθλοι που θα παρακολουθήσουν το σημερινό παιχνίδι με τον Ολυμπιακό υπολογίζονται σε περισσότεροι από 400, οι οποίοι και θα φιλοξενηθούν στη θύρα 6 του “Θεόδωρος Βαρδινογιάννης” στο πλαίσιο της απόφασης του Υφυπουργού Αθλητισμού για τη μεμονωμένη μεταφορά οπαδών.

Ήδη τις τελευταίες ημέρες, τα μέτρα τάξης είναι πολύ αυστηρά για τη διεξαγωγή του αγώνα, ενώ στόχος των αρχών είναι να μην πραγματοποιηθούν επεισόδια, αλλά κυρίως να μην υπάρξει η οποιαδήποτε συμπλοκή που θα μπορούσε να διαταράξει το αθλητικό ιδεώδες.

Και από την πλευρά της η ομάδα του ΟΦΗ βέβαια και οι φίλαθλοι της, δέχονται τη φιλοξενία οπαδών εντός του γηπέδου, στο πλαίσιο της ευγενούς άμιλλας, αλλά και της διατήρησης καλών σχέσεων με τους οπαδούς όλων των ομάδων.

Για το θέμα το οποίο αποκάλυψε το Ράδιο Κρήτη στην εκπομπή του Μανώλη Αργυράκη, παρενέβη και ο Υφυπουργός Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, ο οποίος διευκρίνισε πως η απόφαση αφορά μεταφορά μεμονωμένων οπαδών και δεν σχετίζεται με τις παραβατικές συμπεριφορές. Ειδικότερα για τις περιπτώσεις παραβάσεων του νόμου, ο Υφυπουργός ανέφερε πως αρμόδια είναι η ελληνική αστυνομία, η οποία και εκτίμησε πως πράττει τα δέοντα προκειμένου να υπάρξει μια ομαλή εξέλιξη του αγώνα.

Πηγή: ekriti

Σχετικά άρθρα

«Έσκασε»: Επίσημη η… βόμβα με Σπανούλη!
ΠΑΟΚ: Το ρεκόρ του Ζίβκοβιτς!
Ομάδα εκτός Conference Leauge, λόγω στημένων!
Καταγγελίες στην UEFA κατά Άρη, ΑΕΚ και ΟΦΗ
Ανακοίνωσε Ζούμπκοφ η ΑΕΚ
Share This Article
Facebook Copy Link Print
Previous Article Το αθλητικό πρόγραμμα της TV!
Next Article Αύριο ξεκαθαρίζει του Ντουρμισάι

Τελευταία νέα

Ο Ραζνάτοβιτς έστειλε «μήνυμα» για Σπανούλη και Άρη
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Προετοιμάζεται κι επίσημα για Σπανούλη ο Άρης!
ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Σκάει η «βόμβα»: Οριστική συμφωνία Άρη – Σπανούλη!
Featured ΑΡΗΣ ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Βρήκε προπονητή ο Προμηθέας
Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ
3 June, 2026
Follow US