«Θα φτιάξουμε μία καινούργια ομάδα»!

Ο Αγγελος Αναστασιάδης δεν είχε πολλά να πει μετά το τέλος του φιλικού αγώνα απέναντι στην Σταντάρ Λιέγης. Ο 61χρονος προπονητής δεν στάθηκε ούτε στην ήττα, ούτε στην εμφάνιση της ομάδας.

Αυτό που έδειξε να θέλει να περάσει ως μήνυμα είναι πως αυτό το διάστημα ο ΠΑΟΚ στην Ολλανδία χτίζεται από την αρχή… «Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θα φτιάξουμε μία καινούργια ομάδα», τόνισε χαρακτηριστικά ο Αγγελος Αναστασιάδης στις δηλώσεις του.

«Eίμαι ευχαριστημένος από την εμφάνιση με δεδομένο ότι την χθεσινή ημέρα είχαμε δύο πολύ δυνατές προπονήσεις. Βέβαια κάναμε κάποια λάθη ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο αλλά καλύτερα να τα κάνουμε τώρα αυτά τα λάθη στην περίοδο της προετοιμασίας.

Πρέπει να εμπιστευτούμε τα νέα παιδιά. Το καλό είναι ότι γνωρίζονται μεταξύ τους από την Κ20 και ως τώρα τους ζητάμε απλά και βασικά πράγματα να κάνουν και το καλό είναι ότι τα ακούνε και τα εφαρμόζουν. Στο πρώτο μέρος ήμασταν καλοί και δεν κινδυνέψαμε στην άμυνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο άλλαξα το σύστημα γιατί ήθελα να δω και κάποια άλλα πράγματα αλλά η αλήθεια είναι ότι στο δεύτερο ημίχρονο ο αντίπαλος μας έκανε ακρετές φάσεις. ‘Εxoυμε στο ρόστερ αυτά τα παιδιά και δουλεύουμε με αυτά. Εγώ είμαι υποχρεωμένος να κάνω αυτό το πράγμα και αυτό κάνω. Ξέρετε λείπουν 20 παίκτες από πέρσι. Είμαστε μία καινούργια ομάδα και θα φτιάξουμε μία καινούργια ομάδα», είπε ο προπονητής του ΠΑΟΚ.