Τα παιδιά ένιωσαν έκπληξη!

* Ντριν, ντριν, ντριν…

* Βρε, βρε, βρε, καλώς τα παιδιά…

* Τον τελευταίο καιρό λες και άνοιξε η γη και τα κατάπιε, αλλά τα παιδιά από τη μακρινή χώρα της Αφρικής πήραν τηλέφωνο να μας πουν τα νέα τους και τον πόνο τους.

* Τώρα που τελείωσε το ψάρεμα έχουν πέσει με τα μούτρα στο χτίσιμο της νέας ομάδας κι ετοιμάζονται να τα σαρώσουν φέτος όλα.

* Τα παιδιά πήραν το πράσινο φως από τους ιδιοκτήτες και βγήκαν στην πιάτσα για μεταγραφές.

* Τα πράγματα είναι δύσκολα, λένε, γιατί το ποδόσφαιρο στη χώρα τους είναι πολύ βρώμικο, κι όταν πήγαν να πάρουν έναν παίκτη από ομάδα Γ΄ Εθνικής, που ήταν ερασιτέχνης και υποτίθεται πως θα μπορούσαν να τον πάρουν, έπεσαν σε τοίχο.

* Διαπίστωσαν ότι όλοι οι παίκτες της ομάδας είχαν υπογράψει συμβόλαια με την ίδια επαγγελματική ομάδα, ώστε να τους κόψουν τη μπάλα, εμφανίζοντας διπλά συμβόλαια, αν υπέγραψαν κάπου αλλού ως δήθεν ερασιτέχνες.

* Κι εκεί κάθεσαι και λες, κοίτα τι γίνεται στον κόσμο!

* Ευτυχώς στην Ελλάδα αυτά δεν θα γίνονταν ποτέ.

* Στο μεταξύ αν και έχουν δουλειές με φούντες τελευταία, τα παιδιά δεν παραλείπουν να ενημερώνονται για τον αγαπημένο τους ΠΑΟΚ.

* Τα παιδιά διάβασαν ότι ο Ιβάν έδωσε εντολή να γίνει ο Γουχού τεχνικός διευθυντής και τη βρήκαν πολύ καλή την ιδέα, γιατί εκτίμησαν τη δουλειά που έκανε σ΄ αυτό το πόστο.

* (Να, αυτά τα χαζά τους έμειναν από την εποχή που ήταν φαν του Χρύσανθου)

* Κι ένιωσαν μεγάλη έκπληξη όταν διάβασαν ότι ο Βρύζας αγνόησε την εντολή του Σαββίδη γιατί θέλει να μείνει αυτός τεχνικός διευθυντής.

* Κι έτσι ο καημένος ο Γουχού, που υποτίθεται πως ήθελε να κάνει καριέρα προπονητή, θα συνεχίσει να βρίσκεται στην άβολη θέση να εισπράττει τον μισθό του (αφού ο Γκέρμαν του ανανέωσε το συμβόλαιο πέρσι), χωρίς να κάνει τίποτα.

* Βέβαια τα παιδιά ένιωσαν έκπληξη που ο Βρύζας αγνόησε την εντολή του Σαββίδη και κράτησε τη θέση για πάρτη του και ρώτησαν αν συμβαίνει συχνά αυτό, να δίνει δηλαδή ο Σαββίδης εντολή και να την αγνοούν.

* Προβληματίστηκαν μάλιστα πολύ όταν το διάβασαν.

* Στην πραγματικότητα, δεν έχει συμβεί ποτέ, αλλά είπαμε να μην τους χαλάσουμε το όνειρο.

* Πάντως, τα παιδιά σκέφτονται να τον φωνάξουν τον Γουχού στην Αφρική να τους κάνει τίποτα σεμινάρια τακτικής, όσο θα κάθεται, αλλά διστάζουν γιατί δεν ξέρουν αν θα δεχτεί.

* Στο μεταξύ μια και πήγε η συζήτηση στις μεταγραφές του ΠΑΟΚ και ειδικά στις μεταγραφές, που δεν γίνονται, τα παιδιά αναρωτήθηκαν, αν παίζει κάτι.

* Σαν να τι να παίζει, ρωτήσαμε, και είπαν ότι εκείνη η αγγελία που ομάδα Γιουρόπα Λιγκ ζητούσε πρόεδρο, τους είχε κάνει μεγάλη εντύπωση. Μάλλον κάτι θα έχουν στο άρρωστο μυαλό τους!

* Πάντως τα παιδιά λένε πως είναι ικανοποιημένα μ΄ αυτά που διαβάζουν από την προετοιμασία της ομάδας της Ολλανδία και είναι σίγουρα ότι η νέα σεζόν θα πάει πολύ καλά. Όπως λένε τα παιδιά, είναι πολύ καλό σημάδι που ο προπονητής αποκαλεί Κλάους Άλοφς τον Αθανασιάδη και Γιάννη τον Γκολάσα.

* Δεν ξέρουν γιατί, αλλά από την ώρα που το αναφέρουν οι ανταποκρίσεις, κάποιος λόγος θα υπάρχει.

* Κλείνοντας, τα παιδιά είπαν ότι έμειναν πολύ ικανοποιημένα από την κάλυψη που είχε από τον τύπο η υπόθεση της εισαγγελικής έρευνας.

* Αν είχε συμβεί στη δική τους χώρα, λένε, θα το είχαν πνίξει τουλάχιστο οι μεγάλες εφημερίδες.

* Ε, να, η μια όλο και κάποια σχέση θα είχε, η άλλη όλο και κάποιο ραδιόφωνο θα είχε προς πώληση.

* Ευτυχώς αυτά δεν γίνονται σε μας…

* Πραγματικά είμαστε πολύ τυχεροί ώρες – ώρες, που δεν ζούμε σε μια τέτοια μακρινή χώρα της Αφρικής.