«Ας μην αγχώνεται ο κόσμος του ΠΑΟΚ»

Ο Κώστας Παναγιωτούδης επέστρεψε στον ΠΑΟΚ και θέλει να κερδίσει μια θέση στο ρόστερ της ομάδας. Ο ένας χρόνος στον Πανιώνιο, όπου είχε 33 επίσημα παιχνίδια, θα τον βοηθήσει, αλλά και ο ίδιος γνωρίζει πως αυτό από μόνο του δεν φτάνει…

«Αφήνω πίσω το κεφάλαιο Πανιώνιος και προσπαθώ για το καλύτερο δυνατό στον ΠΑΟΚ. Θέλω να δείξω το καλύτερό μου πρόσωπο για να καταφέρω να κερδίσω μία θέση στο ρόστερ της ομάδας», είπε ο νεαρός μέσος του Δικεφάλου, που στάθηκε και στην παρουσία αρκετών συνομήλικών του στην προετοιμασία: «Αυτή είναι η δεύτερη προετοιμασία μου με την πρώτη ομάδα του ΠΑΟΚ. Στην πρώτη οι νεαροί ήμασταν λιγότεροι και είχαμε πολλούς μεγαλύτερους ηλικιακά και με μεγαλύτερη εμπειρία, οι οποίοι μας βοηθούσαν. Τώρα οι περισσότεροι είμαστε συνομήλικοι. Όλοι προσπαθούμε να δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας γνωρίζοντας ότι μας λείπουν οι εμπειρίες. Έτσι θα πρέπει να δουλέψουμε πιο σκληρά για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Κι όταν ρωτήθηκε για το αν ο κόσμος του ΠΑΟΚ πρέπει να αγχώνεται βλέποντας τόσους πολλούς νέους στο ρόστερ, ο Κώστας Παναγιωτούδης, ήταν απόλυτος: «Εμείς θα κάνουμε ότι περνάει από χέρι μας για να έχει η ομάδα τα αποτελέσματα που θέλει. Οι πιο έμπειροι παίκτες προσπαθούν να μας βοηθήσουν να ενσωματωθούμε όσο πιο γρήγορα γίνεται στην ομάδα και όλοι θα δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας για να κερδίζουμε».

Κι ο ρόλος του απαιτητικού Αναστασιάδη; «Ο ΠΑΟΚ είναι πιο απαιτητική ομάδα. Υπάρχουν υψηλότεροι στόχοι και ο κόσμος είναι πολύ απαιτητικός. Ο κ. Αναστασιάδη προσπαθεί να μας μάθει σωστά το ποδόσφαιρογο για να αποδώσουμε όσο καλύτερα γίνεται».