“Οι τριγωνικές σχέσεις με Ολυμπιακό και ο ρόλος της NOVA”

O Μάκης Γκαγκάτσης πέρασε στη αντεπίθεση και αναφέρθηκε σε πραγματικές περιπτώσεις επηρρεασμού ομάδων από τον Ολυμπιακού.

“Ο κ. Μαρινάκης, μέσω της Alter ego, ετοιμάζεται να πάρει τη Forthnet. Να μας εξηγήσουν, πως γίνεται τον Αύγουστο, που ο κ. Μαρινάκης είναι εν δυνάμει αγοραστής της εταιρίας, η NOVA υπογράφει 3ετές συμβόλαιο με τον Άρη για 7,5 εκατομμύρια ευρώ, οταν είχε συμβόλαιο 2 εκατομμύρια ευρώ με την ΕΡΤ. Πως υπογράφει 3ετές η ΠΑΕ Άρης; Εδώ υπάρχει ένα ξεκάθαροι ζήτημα επιρροής μέσω της NOVA σε πολλές ομάδες. Τα τηλεοπτικά είναι το 70%-80% του μπάτζετ των περισσότερων ομάδων, το οποίο ουσιαστικά ελέγχεται από τον κ. Μαρινάκη. Εμείς συλλέγουμε στοιχεία και θα τα καταθέσουμε εκεί που πρέπει.

Σαφέστατα υπάρχει αθέμιτος ανταγωνισμός. Πόσο τυχαίο είναι το γεγονός ότι μετά το Βόλος – Ολυμπιακός 0-0, σταμάτησε η πληρωμή των δόσεων της NOVA στον Βόλο, όπως κατήγγειλε ο κ. Μπέος;” είπε ο αντιπρόεδρος του ΠΑΟΚ, που αναφέρθηκε και στην περίπτωση του ποδοσφαιριστή Μασούρα.

“Ο Μασούρας κόστισε ένα εκατομμύρια ευρώ και τριγυρίζει ανάμεσα σε Λάρισα, Πανιώνιο και Ολυμπιακό, μια κανονική τριγωνική συναλλαγή. Στις εκλογές της ΕΠΟ, υπήρξε μια συνεννόηση της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, για να βγει ο κ. Λυσσάνδρου. Η ψήφος του Ολυμπιακού τον έκανε πρόεδρο, γιατί ο Ολυμπιακός πήρε και τον Πανιώνιο μαζί του. Κι εδώ μιλάμε για πραγματικές πολυϊδιοκτησίες. Μιλάμε για επιρροή. Το άρθρο 69 παράγραφος 2, μιλά για επιρροή. Εδώ υπάρχει ξεκάθαρη επιρροή”, είπε.