«Ευχαριστώ Σαββίδη και ΠΑΟΚ»

Ο Λούκας θα συνεχίσει την καριέρα του στη Ντεπορτίβο Λα Κορούνια, μετακίνηση για την οποία συναίνεσε ο ΠΑΟΚ και ο Ισπανός το εκτίμησε ιδιαιτέρως. Σε νέες του δηλώσεις εξήρε τη στάση του «δικεφάλου» τον οποίο ευχαρίστησε, όπως και τον Ιβάν Σαββίδη προσωπικά.

«Είμαι πολύ χαρούμενος γιατί θα κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα. Το ήθελα πολύ από τότε που πήγα μικρός στο ‘Ριαθόρ’. Πάντα ήθελα να παίξω για την ομάδα της περιοχής μου, τη Λα Κορούνια. Ο ΠΑΟΚ μού φέρθηκε σαν μεγάλη ομάδα. Είμαι ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη, γιατί κατάλαβε την κατάστασή μου. Δεν το κάνουν όλοι αυτό. Με εξέπληξε θετικά. Έδειξε κατανόηση στο ότι είχα ένα πρόβλημα με την οικογένειά μου και ήθελα να είμαι δίπλα της», δήλωσε ο Ισπανός

Φρόντισε μάλιστα να μην κλείσει την πόρτα του ΠΑΟΚ, κάνοντας λόγο για μία μελλοντική συνεργασία. «Ελπίζω να επιστρέψω στο μέλλον. Πρέπει να ανταποδίδεις το καλό που σου κάνουν. Χάρη στον ΠΑΟΚ έγιναν όλα. Αν δεν δεχόταν να με αφήσει να φύγω, δεν θα μπορούσα να έρθω», δήλωσε το νέο απόκτημα της «Ντέπορ».