Βράζουν για Ριτζόλι στην Αργεντινή!

Η μεγαλύτερη σε κυκλοφορία αθλητική εφημερίδα της Αργεντινής, η Ole, καυτηριάζει την απόδοση του Ιταλού ρέφερι του τελικού, Νίκολα Ριτζόλι, με αφορμή τη φάση, όπου ο Νόιερ χτυπάει με το γόνατό του τον Ιγκουαίν.

Η Ole γράφει για δεύτερη κλοπή, μετά από 24 χρόνια, κατηγορώντας τον Ριτζόλι για μη εφαρμογή των κανονισμών και λέγοντας πως ο Γερμανός τερματοφύλακας θα έπρεπε να αποβληθεί, αλλά και να καταλογιστεί πέναλτι υπέρ της Αργεντινής. “Ο Ιταλός Κοντεσάλ” είναι ο χαρακτηριστικός τίτλος.

«Μας έκλεψαν. Πάλι. Όπως πριν από 24 χρόνια. Τότε δίνοντας ένα πέναλτι που δεν ήταν. Τώρα, παραλείποντας ένα σαφές μαρκάρισμα. Ο αντίπαλος ήταν ο ίδιος. Και όχι, δεν μιλάμε για τη Γερμανία. Ο αντίπαλος ήταν ο διαιτητής.

Ο Μεξικανός Εντγκάρδο Κοντεσάλ ήταν ο δήμιος του Italia 90 Ο κόσμος τώρα μιλάει για τον Νίκολα Ριτζόλι. Πώς δεν είδε αυτό το πέναλτι; Πώς; Ήταν πολύ σαφής, αγενής. Ασυγχώρητος», τονίζει η Ole που κατηγορεί και τον πρώτο βοηθό Ρενάτο Φαβεράνι, ότι βρισκόταν μόλις λίγα μέτρα αλλά δεν υπέδειξε τίποτα.