Πολύ κοντά με Πρίφτη

Ο Δημήτρης Πρίφτης, όπως όλα δείχνουν, είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Άρη και να επιστρέψει στο Αλεξάνδρειο!

Ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του Αλβέρτη στον πάγκο του Παναθηναϊκού (και νωρίτερα προπονητής του Κολοσσού) έχει ξαναπεράσει από τον Άρη, ως βοηθός του Κατσικάρη και του Μπλατ και το προπονητικό του όνομα το έφτιαξε ουσιαστικά στην Καβάλα.

Ο Πρίφτης συναντήθηκε σήμερα με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Λευτέρη Αρβανίτη, και συζήτησαν για την ενδεχόμενη συνεργασία τους. Αυτό που θέλησε να μάθει, είναι τι έγινε στην υπόθεση της απαγόρευσης των μεταγραφών από την ΦΙΜΠΑ, για να πάρει την απάντηση ότι “είναι σε καλό δρόμο”.

Οι δύο πλευρές είναι πολύ κοντά σε συμφωνία, θα γίνει άλλη μία επαφή και αναμένεται να δώσουν τα χέρια.

Ο Άρης, όπως είχε δηλώσει ο Γαλιλαίας, που ήταν παρών στη σημερινή συνάντηση, είχε κάνει επαφή και με τον Ζούρο, ωστόσο οι απαιτήσεις του (γύρω στις 70-80 χιλιάδες το χρόνο) κρίθηκαν λίγο υψηλές.

Σε ότι αφορά τον Πρίφτη, το κασέ του είναι γύρω στις 50 χιλιάδες ευρώ και ο ίδιος ζήτησε διετές συμβόλαιο.

Σχετικά με την απαγόρευση μεταγραφών από τη ΦΙΜΠΑ, το αγκάθι παραμένει ο Μάιλς που ζητά και τα 100 χιλιάδες δολάρια που του οφείλονται, αλλά η ΚΑΕ ελπίζει ότι η ΦΙΜΠΑ θα κάνει έναν διακανονισμό και θα κλείσει και αυτό το μέτωπο.