Η φιέστα των πρωταθλητών (videos)

Λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης αναμένεται να φτάσει στο Βερολίνο η αποστολή των Παγκόσμιων Πρωταθλητών. Εκεί, όπου 250 χιλιάδες Γερμανοί ετοιμάζονται να τους υποδεχθούν και να πανηγυρίσουν μαζί τους στους δρόμους της πρωτεύουσας για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Η αποστολή της εθνικής Γερμανίας αναχώρησε από το Ρίο ντε Τζανέιρο χτες στις 10 το βράδυ και με απευθείας ειδική πτήση της Λουτφχάνσα αναμένεται να φτάσει σε λίγο στο Βερολίνο.

Εκεί, οι πρωταθλητές κόσμου θα επιβιβαστούν στο ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό λεωφορείο της Μερσέντες για το γύρο του θριάμβου στους δρόμους του Βερολίνου, που θα καταλήξει στην Πύλη του Βραδεμβούργου.

Η ομάδα του Γιόακιμ Λεβ θα προσγειωθεί με ειδική πτήση περίπου στις 10:00 στο αεροδρόμιο του Τέγκελ και θα μεταβεί απευθείας για να συναντήσει τους φιλάθλους της.

Αυτό υπολογίζεται να γίνει κατά τις 11:00, ενώ στο καλωσόρισμα της «μάντσαφτ» θα είναι και ο δήμαρχος της πρωτεύουσας, Κλάους Βοβεράιτ.

Να σημειωθεί ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά από την επανένωση που η γερμανική εθνική ομάδα θα γιορτάσει μπροστά από την Πύλη του Βραδεμβούργου.

https://www.youtube.com/watch?v=55j7VbWEHEA