Με μια βροχή, διαλύεται το κράτος

Με μια βροχή, η Θεσσαλονίκη έγινε Βενετία….

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Ράδιο Θεσσαλονίκη 94,5…

Έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν από τα ξημερώματα την Κεντρική Μακεδονία. “Άνοιξαν’ οι ουρανοί από τα ξημερώματα στη Θεσσαλονίκη.

Δυσκολίες σε διάφορα σημεία λόγω της μεγάλης συγκέντρωσης νερού. Έκλεισε ο δρόμος στη γέφυρα των Αγίων Πάντων καθώς γέμισε φερτά υλικά. Ο δρόμος δόθηκε στην κυκλοφορία γύρω στις 8 το πρωί.Τα ξημερώματα τρία οχήματα εγκλωβίστηκαν στο σημείο. Χρειάστηκε η επέμβαση της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό του οδηγού του ενός οχήματος ενώ οι επιβάτες των άλλων δυο κατάφεραν να βγουν μόνοι τους. Δεν προέκυψε κάποιος τραυματισμός.

Μικρή Βενετία θυμίζει το παραλιακό μέτωπο. Ποτάμια οι δρόμοι στην περιοχή του Βαρδαρίου. Ακινητοποιήθηκαν οχήματα.

Ιδιαίτερη προσοχή επίσης στην 26ης Οκτωβρίου στο ύψος των Σφαγείων και στη Μοναστηρίου. Νεροπαγίδες σε διάφορα σημεία του εθνικου οδικού Δικτύου, όπως και στην περιφερειακή οδό. Ιδιαίτερα προσεκτικοί πρέπει να είναι οι οδηγοί.

Δεκάδες οι κλήσεις που δέχθηκε η πυροσβεστική για άντληση υδάτων. Ωστόσο μέχρι στιγμής σε ένα πολύ μικρό ποσοστό χρειάστηκε τελικά να επέμβει. Καθυστερήσεις στις αναχωρήσεις πτήσεων από το αεροδρόμιο «Μακεδονία». Ωστόσο, οι αφίξεις των αεροσκαφών γίνονται χωρίς πρόβλημα. Σταδιακή ύφεση των φαινομένων αναμένεται από το βράδυ.

Δείτε φωτογραφίες και video στο rthess.gr