«Τώρα είναι ώρα για ποδόσφαιρο»

Ακόμη ένα ιδιαίτερο training report δημοσίευσε η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ, για την τελευταία προπόνηση ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στη Τούμπα (23/2, 19:30).

Πιο συγκεκριμένα, οι νταμπλούχοι υπογραμμίζουν ότι τώρα είναι η ώρα για… ποδόσφαιρο, και να κριθείς.

Αναλυτικά, το σχετικό απόσπασμα:

Η προετοιμασία ολοκληρώθηκε. Οι συζητήσεις δεν σταματούν και δεν πρόκειται να σταματήσουν ποτέ. Τώρα όμως, είναι ώρα για ποδόσφαιρο. Ό,τι κι αν πει κανείς, για όποιο λόγο κι αν το κάνει, έρχεται κάποια στιγμή που πρέπει να μιλήσεις στο γήπεδο. Να παίξεις. Και τότε να κριθείς.

Ο ΠΑΟΚ αυτό έχει μάθει να κάνει. Να προσπαθεί με όλες του τις δυνάμεις να ξεπερνά κάθε εμπόδιο μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αυτό θα κάνει και κόντρα στον Ολυμπιακό. Διότι, ναι, το ματς είναι ένα ντέρμπι κι έχει ξεχωριστή σημασία, αλλά αυτό δεν είναι ικανό για ν’ αλλάξει τη φιλοσοφία της ομάδας.

Ο Αμπέλ Φερέιρα και οι ποδοσφαιριστές του έκαναν ό,τι μπορούσαν τις προηγούμενες μέρες και τώρα καλούνται να βγάλουν το χαρακτήρα, την προσωπικότητα και την ποιότητά τους στο γήπεδο της Τούμπας. Σε ένα παιχνίδι που μπορεί να τους φέρει και πάλι στην κορυφή μια στροφή πριν τα Play Offs.