«Νίκη με… καλό ποδόσφαιρο στη Τούμπα»

Όχι απλά την νίκη, αλλά και το να έρθει αυτή με… καλό ποδόσφαιρο, θέλει ο Κώστας Φορτούνης του Ολυμπιακού, ενόψει του μεγάλου ντέρμπι της Τούμπας, δείχνοντας υπερβολικά αισιόδοξος.

Αναλυτικά, τα όσα είπε:

Για το αν ήταν αρκετό το διάστημα ανάμεσα στα παιχνίδια με Άρσεναλ και ΠΑΟΚ:

«Εννοείται μπορεί να καθαρίσει το μυαλό γιατί όλη τη χρονιά παίζουμε για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, αυτός είναι ο μεγάλος μας στόχος. Είναι πολύ σημαντικό παιχνίδι για εμάς, έχουμε κάνει την ανάλυση που πρέπει. Είμαστε έτοιμοι για το παιχνίδι και θα καθαρίσουμε πλήρως το μυαλό μας από το ματς με την Άρσεναλ».

Για τον φετινό ΠΑΟΚ:

«Πάνω κάτω είναι η ίδια ομάδα. Έχουν έναν βασικό κορμό, παίζουν στο γήπεδο τους, αλλά αυτή τη στιγμή εμείς είμαστε πρώτοι και θέλουμε να διατηρήσουμε το προβάδισμα που έχουμε. Παίζει ρόλο το ψυχολογικό κομμάτι. Είμαστε πρώτοι, έχουμε μια διαφορά που μπορούμε να τη διατηρήσουμε ή να την αυξήσουμε. Θα παίξουμε για τη νίκη, όπως και σε κάθε έδρα. Προσπαθούμε πάντα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό θα κάνουμε και την Κυριακή».

Για την αγωνιστική του κατάσταση:

«Όσο περνάει ο χρόνος και παίρνω παιχνίδια, πατάω καλύτερα, αισθάνομαι πιο δυνατός. Το χθεσινό ήταν ένα πολύ σημαντικό τεστ απέναντι σε έναν δύσκολο αντίπαλο. Είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα για να την καταφέρουμε».