Στο βάθος… Αργεντίνος

Ο Ζήσης Βρύζας είναι από νωρίς το απόγευμα στην Ολλανδία, είδε το φιλικό με την Ντνιέπρ και κάθισε να τα πει με τον Άγγελο Αναστασιάδη. Το θέμα συζήτησης είναι πάντα το μεταγραφικό, ο ΠΑΟΚ έχει μείνει πίσω κι αυτό το καταλαβαίνει ο καθένας.

Υποτίθεται πως αυτή τη βδομάδα θα έκλειναν τουλάχιστο δύο παίκτες, αλλά για διάφορους λόγους, μεταγραφές μέχρι και την ώρα αυτή δεν έχουν κλείσει.

Σήμερα ήρθε στην επιφάνεια μια πληροφορία που θέλει τον ΠΑΟΚ να κινείται για έναν λατινοαμερικάνο ποδοσφαιριστή. Πρόκειται για έναν Αργεντίνο μεσοεπιθετικό, ο οποίος παίζει πίσω από τον φορ, και παίζει σε ομάδα της πατρίδας του, χωρίς να έχει έρθει σε ομάδα της Ευρώπης.

Λέγεται, πως αυτός ο παίκτης είναι κοντά στο να κλείσει και να πάει στην Ολλανδία, αλλά αυτά έχουν ειπωθεί ξανά. Οι επόμενες ώρες είναι σημαντικές, ο Βρύζας θα είναι στην Ολλανδία μέχρι το Σαββατοκύριακο κι από εκεί θα προχωρά τις μεταγραφικές υποθέσεις σε συνεργασία με τον Αναστασιάδη και τον Λαγονίδη (φέρεται να έπαιξε τον πρωταγωνιστικό ρόλο στη μεταγραφή Ρατς).

Στην Ολλανδία από το βράδυ της Τρίτης βρίσκεται και ο Ιτάνζ, ο οποίος με τα μέχρι τώρα δεδομένα δεν υπολογίζεται. Όπως πηγαίνουν τα πράγματα, πάντως, κι όσο περνά ο χρόνος, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τίποτα.