Καββαδάς: «Δεν είναι κάλο για κανέναν να υποβιβαστούν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης»

Ο καλαθοσφαιριστής του Ηρακλή, Βασίλης Καββαδάς, σε ραδιοφωνική του συνέντευξη αναφέρθηκε στην νίκη των «κυανολεύκων» επί του Ιωνικού, ενώ έκανε και το σχόλιό του για τον κίνδυνο υποβιβασμού που αντιμετωπίζουν ο ΠΑΟΚ και ο Άρης.

Αναλυτικά όσα είπε:

 

Για τη νίκη του Ηρακλή επί του Ιωνικού: «Το ζητούμενο ήταν η νίκη έστω και με έναν πόντο. Έτυχε να έρθουν αλλιώς τα πράγματα. Ήμασταν σε καλή μέρα, ο Ιωνικός αγωνίστηκε με απουσίες, ήμασταν σοβαροί, κάναμε τη δουλειά μας και είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη. Δουλεύουμε καθημερινά, έχουμε κάποιες αγωνιστικές μέχρι το φινάλε του Πρωταθλήματος.

 

Προερχόμασταν από έναν μήνα διακοπή και αυτό δεν είναι ευχάριστο για καμιά ομάδα. Πλέον, μπήκαμε ξανά στη ρουτίνα, κερδίσαμε τον Ιωνικό και πλέον κοιτάμε τον αγώνα με την ΑΕΚ».

Για το ότι ΠΑΟΚ και Άρης αντιμετωπίζουν τον κίνδυνο του υποβιβασμού: «Είναι δύο πολύ μεγάλα κλαμπ με ιστορία και βαριά φανέλα. Δεν είναι καλό για κανέναν μας να υποβιβαστούν. Το ελληνικό μπάσκετ χρειάζεται και τις δύο ομάδες όπως και τον Ολυμπιακό, που τώρα παίζει στην Α2».