Πολύ δύσκολα τα πράγματα για τον Πανιώνιο!

Σε πολύ δύσκολη κατάσταση θα βρεθεί όπως όλα δείχνουν ο Πανιώνιος, σε όποια κατηγορία κι αν κληθεί να αγωνιστεί.

Ως σανίδα σωτηρίας για τον Πανιώνιο ερμηνεύτηκε από πολλούς, το ενδεχόμενο της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, λόγω του κορονοϊού.

Ο μεγαλομέτοχος της Λάρισας Αλέξης Κούγας προ ημερών είχε καταθέσει πρόταση, για αύξηση των ομάδων της Super League σε 16 , χωρίς να υποβιβαστεί κανείς.

Ωστόσο ακόμα κι αυτή η εξέλιξη δεν μπορεί να θεωρηθεί καλή για την ομάδα της Νέας Σμύρνης, καθώς με δεδομένο ότι οι ποινές για τις ομάδες που δεν θα καταφέρουν να εξασφαλίσουν την αδειοδότηση τους δηλαδή η αφαίρεση των -6, αλλά και ο περιορισμός των μεταγραφών μένουν ως έχουν οι «κυανέρυθροι» θα έχουν και πάλι μπροστά τους να ανεβούν ένα βουνό.

Και μπορεί η προθεσμία για την κατάθεση του φακέλου, να πήρε παράταση μέχρι τις 30 Απριλίου, από εκεί και πέρα όμως οι ιθύνοντες των «κυανέρυθρων» καλούνται να έρθουν σε συμφωνία με πολλούς παίκτες στους οποίους υπάρχουν οφειλές.

Στο σημείο αυτό αξίζει να αναφερθεί πως αποτελεί άγνωστο, το πως θα τηρηθεί η ρύθμιση του εξωδικαστικού μηχανισμού, ειδικά τώρα που δεν υπάρχουν έσοδα. Σε περίπτωση που τελικά ο Πανιώνιος δεν καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια, αρκετοί από τους έμπειρους παίκτες του θα αποτελέσουν παρελθόν, καθώς θα έχει δικαίωμα για μόλις δύο ανανεώσεις.