Οσοι πιστοί προσέλθετε…

Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ εξέδωσε, ως όφειλε,  ανακοίνωση για τη διάθεση των εισιτηρίων του αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα ευελπιστώντας σε μια μεγαλύτερη προσέλευση του κόσμου του ΠΑΟΚ στο ματς που θα διεξαχθεί το Σάββατο στο “παλατάκι”, αυτή τη φορά με την παρουσία κόσμου, μετά την τιμωρία της μίας αγωνιστικής που είχε επιβληθεί στην ασπρόμαυρη ΚΑΕ.

Πιο αναλυτικά:

“Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή 21 Φεβρουαρίου 2014 διατίθενται τα εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries που θα διεξαχθεί στο PAOK Sports Arena το Σάββατο 1 Μαρτίου 2014 και ώρα 4μ.μ. για την 20ή αγωνιστική της Basket League.

Ακολουθούν αναλυτικές πληροφορίες για τις τιμές των εισιτηρίων, τον τρόπο απόκτησης, αλλά και τις πληροφορίες που θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι οι φίλαθλοι που προσέρχονται στο γήπεδο.

Οι τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries είναι…

ΤΙΜΗ  ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ
10€ Όλα τα διαζώματα του γηπέδου
15€ VIP 6,7,8,9
25€ VIP 1,2,5
50€ VIP 3,4
70€ VIP Lounge

Εισιτήρια για τον αγώνα ΠΑΟΚ – Τρίκαλα BC Aries διατίθενται και μέσω Internet από την διεύθυνσηhttps://buy.tickethour.com/paokbc-ww/showProductList.html με την γνωστή διαδικασία Print @home. Μέσω του [email protected] ο φίλαθλος μπορεί να αγοράσει τη συγκεκριμένη θέση που επιθυμεί, και να εκτυπώσει το εισιτήριό του στο σπίτι του με έναν απλό εκτυπωτή Α4, χωρίς να χρειαστεί να περιμένει στην ουρά των εκδοτηρίων για την παραλαβή των ήδη αγορασμένων εισιτηρίων του.