Τσακώθηκαν για μια φανέλα!

Ένα ιστορικό φιλικό παιχνίδι έγινε σήμερα στη Λειψία, η τοπική RB Leipzig, που ανέβηκε στην Β΄Εθνική της Γερμανίας, φιλοξένησε στο “Τσεντράλ Στάντιον” (σ΄ αυτό είχε παίξει η Εθνική με την Βραζιλία το 2005, στο Κύπελλο Συνομοσπονδιών) την ΠΑΡΙ ΣΖ.

(Αν αναρωτιέστε πως πήγε εκεί η ΠΑΡΙ, δείτε απλά το λογότυπο στην δεξιά πλευρά της φανέλας των δύο ομάδων και θυμηθείτε ότι η ομάδα της Λειψίας ανήκει στην Reb Bull που θέλει να την ανεβάσει στην Μπουντεσλίγκα)

Στο φιλικό έπαιξε και ο Ζλάταν Ιμπραήμοβιτς, ο οποίος έγινε αλλαγή στο ημίχρονο. Ο αρχηγός της Λειψίας, Ντάνιελ Φραν, πήγε να πάρει τη φανέλα του, αλλά ο Σουηδός έδειξε με το χέρι του έναν άλλο παίκτη των Γερμανών, τον Αμερικάνο Τέρενς Μπόιντ (είχε σκοράρει στο Ραπίντ – ΠΑΟΚ 3-0, ως παίκτης της Ραπίντ τότε!). “Την έχω υποσχεθεί σ΄ αυτόν”, του είπε.

Ακολούθησε καυγάς των παικτών της Λειψίας, με τον Φραν να δηλώνει ότι αυτό που έκανε ο Μπόιντ, δείχνει “έλλειψη σεβασμού, αλλά δεν θα πλακωθούμε κιόλας, γιατί αύριο έχουμε προπόνηση πάλι

“Στα αποδυτήρια του ζήτησα συγνώμη. Οπότε ο σεβασμός επέστρεψε πίσω”, δήλωσε προφανώς ειρωνικά ο Μπόιντ μετά το παιχνίδι, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του συμπαίκτες του.

Ο Ιμπραήμοβιτς πήρε χαμπάρι ότι αυτοί τσακώθηκαν στα αλήθεια και βοήθησε να εκτονωθεί η κρίση. Πήγε στα αποδυτήρια, πήρε τη δεύτερη φανέλα που είχε, και την έδωσε χέρι με χέρι στον Φραν, όπως βλέπετε στη φωτογραφία.

Για την ιστορία, η Λειψία κέρδισε την ΠΑΡΙ ΣΖ με 4-2!