Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δώρισε άλλες 10.000 μάσκες στον ΟΠΑΝΔΑ!

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο δώρισε 10.000 μάσκες στον οργανισμό του Δήμου Αθηναιών, ΟΠΑΝΔΑ και ζήτησε μοιραστεί μέρος αυτών και στα Σεπόλια, όπου ήταν η γειτονιά που μεγάλωσε.

Η οικογένεια Αντετοκούνμπο έδειξε το κοινωνικό της πρόσωπο σε αυτή την δύσκολη στιγμή. Συγκεκριμένα, μετά την δωρεά των 10.000 μασκών στο Δήμο Ζωγράφου, η οικογένεια Αντετοκούνμπο, δώρισε 10.000 μάσκες και στον ΟΠΑΝΔΑ ( Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του Δήμου Αθηναίων) και ζήτησε μάλιστα μέρος αυτών να μοιραστούν και στα Σεπόλια, όπου μεγάλωσε.

Φυσικά ο οργανισμός θα μοιράσει αυτές τις μάσκες και στους εργαζόμενους του Δήμου Αθηναίων αλλά και σε εξωτερικά συνεργεία.

Ο αντιπρόεδρος του οργανισμού Γιούρκας Σεϊταρίδης αλλά και η πρόεδρος Άννα Άννα Ροκοφύλλου έστειλαν το δικό τους ευχαριστήριο μήνυμα:

«Ευχαριστούμε την οικογένεια Αντετοκούνμπο γι΄ αυτή την υπέροχη κίνηση σε αυτές τις δύσκολες στιγμές. Οι μάσκες αυτές θα χρησιμοποιηθούν με σκοπό να προστατευθούν οι άνθρωποι που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της μάχης ενάντια στον νέο κορωνοϊό».

πηγή: sdna.gr