“Ο Ηρακλής βρίσκεται σε δύσκολη θέση”

Η παραίτηση των μελών της διοικούσας επιτροπής του μπάσκετ στην ομάδα του Ηρακλή, έχει προκαλέσει πολλά προβλήματα στους “κυανόλευκους” και όλα αυτά εξαιτίας της εμμονής ενός εκ των μελών να προχωρήσει σε μηνύσεις εναντίον οπαδών της ομάδας. Ο Αντώνης Σαμαράς, εξήγησε την κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την κοινή απόφαση για παραιτήσεις.

“Όλο το βράδυ δεν έχω κοιμηθεί από την στεναχώρια μου. Δεν μπορώ να διανοηθώ πως ο Ηρακλής θα σταματήσει. Έγινε μια παραξήγηση με κάποια παιδιά που ήταν λίγο εξαγριωμένα και ο κ. Ποιμενίδης αποφάσισε να κάνει μήνυση. Εμείς ζητήσαμε από αυτόν πολλές φορές να κάνει πίσω και πως δεν γίνεται η διοίκηση να μηνύει τους οπαδούς. Χθες είχαμε μια συνάντηση με τα παιδιά της αυτόνομης και τους ζητήσαμε συγγνώμη. Ο Ηρακλής βρίσκεται σε πάρα πολύ δύσκολη θέση. Υπάρχουν πάρα πολλοί αγώνες σε πολλά τμήματα” τόνισε αρχικά στον “Arena FM” και πρόσθεσε: “Ο Ηρακλής σε καιρό πολέμου δεν τα παράτησε. Ήμαστε μαζί με τους φιλάθλους. Πιστεύω πως και οι δύο μεριές έχουν άδικο και δίκιο.

Προσπαθούμε  να βρούμε τι συμβαίνει και να έρθουμε σε επαφή με τον κ. Ποιμενίδη όπως και οι γονείς των τμημάτων. Να του δώσουμε να καταλάβει πως αυτό που κάνει δεν είναι σωστό. Δεν πρέπει να μηνύεις τους φιλάθλους σου ότι και να είναι. Ο Ηρακλής είναι Ηρακλής επειδή έχει κόσμο. Οι φίλαθλοι είναι τα παιδιά μας. Ήμαστε εδώ επειδή ήμαστε Ηρακλής.

Τρέχουμε γι’ αυτόν και τον πονάμε. Χτίσαμε μια υγιή ομάδα. Ζητάω από τον κ. Ποιμενίδη να βάλει νερό στο κρασί του. Επίσης ζητάω συγγνώμη εγώ προσωπικά για τους φιλάθλους. Δεν μπορούμε να καταστρέψουμε τον Ηρακλή. Είναι πολύ μεγάλος. Δεν μπορούμε να χαλάμε το όνειρο που έχουμε δώσει”.

Τέλος σχετικά με το αυριανό  παιχνίδι κόντρα στον Ερμή Λαγκαδά, στο οποίο η είσοδος για τους φιλάθλους θα είναι ελεύθερη πρόσθεσε: “Το Σάββατο η ομάδα παίζει με τον Λαγκαδά σε ένα μεγάλο παιχνίδι. Τα πράγματα δεν είναι εύκολα γιατί θα μας κατηγορήσουν ότι θα χάσουμε για να σωθεί μια ομάδα από την περιοχή μας. Εμείς πάμε για να κερδίσουμε κάθε παιχνίδι. Είναι κρίμα να μηδενιστεί ο Ηρακλής. Θα είναι καταστροφή αυτό.”.