Μεταγραφικό σενάριο για τον Άρη

Η μεταγραφή του Σωκράτη Διούδη στην Μπριζ (αναμένεται να ολοκληρωθεί το πολύ μέχρι την Τρίτη) είναι το «έσοδο» που πιθανότατα θα έρθει πιο άμεσα στα ταμεία του Άρη. Θεωρείται βέβαιο πως μέρος των χρημάτων που θα δοθούν από τους Βέλγους ως προκαταβολή θα χρησιμοποιηθεί για την μεταγραφική ενίσχυση της ομάδας. Άλλωστε πλην του Λιόνη, το ρόστερ των «κίτρινων» μετράει μόνο απώλειες.

Ήδη πάντως άρχισαν να κυκλοφορούν τα πρώτα μεταγραφικά σενάρια και σύμφωναμε σημερινό δημοσίευμα της εφημερίδας ArenaPress εξετάζονται σοβαρά δύο περιπτώσεις ξένων ποδοσφαιριστών. Ο ένας είναι ο Βραζιλιάνος Τάι και ο άλλος ο Ουρουγουανός Ντάριο Φλόρες.

Ο Τάι (27 ετών) είναι γνωστός από το περσινό πέρασμά του από τον Ηρακλή, από τον οποίο αναμένεται να μείνει ελεύθερος, καθώς έχει καταθέσει προσφυγή. Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή. Όσο για τον Φλόρες (30 έτων), είναι κεντρικός αμυντικός και πέρα από μία θητεία στην ρουμανική Κλουζ, έχει αγωνιστεί σε ομάδες της πατρίδας του. Αμφότεροι έχουν προταθεί κι εξετάζονται.

Είναι δεδομένο πάντως πως ο Άρης για τις τρεις μεταγραφές που μπορεί να κάνει χωρίς περιορισμούς θα επιλέξει παίκτες για τον άξονα άμυνα, χαφ, επίθεση. Σημειώνεται βέβαια πως την Τρίτη στο δ.σ. της FootballLeagueθα επιχειρηθεί να αλλάξει ο αριθμός και να γίνει πέντε.