Χαρδαλιάς : “Διπλασιάζονται τα πρόστιμα το Μ. Σάββατο και την Κυριακή του Πάσχα”!

Πιο σκληρά μέτρα για τους απείθαρχους ανακοίνωσε ο Νίκος Χαρδαλιάς στην σημερινή ενημέρωση του προς τους πολίτες και τα ΜΜΕ.

“Η πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας. Οι 9 στους 10 δηλώνουν ότι θα γιορτάσουν με βάση τους κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε” είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς και συμπλήρωσε λέγοντας : “Η πρωτόγνωρη κατάσταση που αντιμετωπίζουμε έχει αλλάξει τα πάντα γύρω μας. Οι 9 στους 10 δηλώνουν ότι θα γιορτάσουν με βάση τους κανόνες που επιβάλλουν οι συνθήκες. Τους ευχαριστούμε και τους ευγνωμονούμε”.

Λίγο αργότερα τόνισε : “Για να προασπίσουμε την προσπάθεια είμαστε υποχρεωμένοι να ανακοινώσουμε δυο επιπλέον μέτρα : Το πρώτο είναι ότι από το Μεγάλο Σάββατο στις 21.00 και ως τη Δευτέρα του Πάσχα τα μεσάνυχτα επεκτείνουμε σε όλη τη χώρα το μέτρο του προστίμου των 300 ευρώ και αφαίρεσης πινακίδων για άσκοπη μετακίνηση. Ο κωδικός Β4 (παροχή βοήθειας σε άτομα που έχουν ανάγκη) θα ελέγχεται σαρωτικά σε όλη την χώρα. Αλλιώς 300 ευρώ πρόστιμο και αφαίρεση πινακίδων και 150 ευρώ πρόστιμο στον συνοδηγό”.

Τέλος, επανέλαβε ότι θα είναι κλειστές οι εκκλησίες για τους πιστούς, όπως και τα κοιμητήρια.