Συγκλονίζει Σουηδός ποδοσφαιριστής με κορονοϊό : “Ήθελα να ξεσκίσω το δέρμα μου”!

Η Σουηδία είναι μια από τις χώρες που δεν έχει λάβει ιδιαίτερα μέτρα κατά του κορονοϊού, παρ’ ότι τα κρούσματα και οι θάνατοι ανεβαίνουν καθημερινά. Η ασθένεια, άλλωστε, δεν κάνει διακρίσεις στην ηλικία.

Και αυτό το διαπίστωσε με τον πιο άσχημο τρόπο ο 28χρονος ποδοσφαιριστής Καμάλ Μουσταφά, ο οποίος στο παρελθόν έπαιξε στην Γκέτεμποργκ και πλέον αγωνίζεται στην Όντεβολντ, ομάδα τρίτης κατηγορίας.

Πριν από αρκετές εβδομάδες, ο Μουσταφά είχε αρκετά συμπτώματα, όπως υψηλό πυρετό, ξηρό λαιμό και απώλεια γεύσης. Στις 3 Απριλίου, κάλεσε ασθενοφόρο και έκτοτε θυμάται ελάχιστα από τη νοσηλεία του στο νοσοκομείο Μέλνταλ του Γκέτεμποργκ.

«Τότε άρχισε η κόλαση. Ήθελα μόνο να ξεσκίσω το δέρμα μου, γιατί καιγόμουν. Δεν έχω δει ποτέ στην ζωή μου τόσες σύριγγες στην ζωή μου. Κοιτούσα δεξιά και αριστερά και έβλεπα ανθρώπους με μηχανική υποστήριξη» αφηγήθηκε ο Μουσταφά για την πολύ δυσάρεστη εμπειρία του.

«Γενικά δεν φοβάμαι τίποτα, αλλά ποτέ δεν βίωσα κάτι τόσο τρομακτικό στην ζωή μου» πρόσθεσε ο Σουηδός ποδοσφαιριστής με τουρκική καταγωγή, ο οποίος έμεινε τρεις μέρες στην εντατική και, πλέον, η κατάσταση του έχει σταθεροποιηθεί.