“Έλα να τα πούμε στη Νιόν” (Video)

Μια χρήσιμη γνωριμία έκανε χθες ο Ιβάν Σαββίδης, που είχε τη δυνατότητα να φιλοξενήσει τον Μισέλ Πλατινί στην Τούμπα και αργότερα, να του παραθέσει δείπνο στο Μακεδονία Palace, έχοντας την ευκαιρία να ανοίξουν μια γενικότερη ποδοσφαιρική συζήτηση.

Όπως ενημερώνει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ έμεινε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα της Τούμπας και από την κατάσταση που συνάντησε και η συζήτηση “άνοιξε” μετά το παιχνίδι στο δείπνο.

Σαββίδης και Πλατινί μίλησαν για το παιχνίδι, με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ να κάνει και μια αναφορά στον διαιτητή και την απόφασή του να μετρήσει λανθασμένα το γκολ της Μπενφίκα, και του ανέλυσε τα σχέδιά του για το μέλλον του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ ενημέρωσε τον Πλατινί ότι φιλοδοξεί να αναπτύξει και να ισχυροποιησει ακόμη περισσότερο τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ που σύμφωνα με τον ίδιο είναι οι κορυφαίες στην Ελλάδα, μίλησε για τα σχέδιά του για ένα υπερσύγχρονο αθλητικό κέντρο, αλλά και την πρόθεσή του να κατασκευάσει ένα νέο, σύγχρονο γήπεδο.

Από την πλευρά του, ο Πλατινί έμεινε ευχαριστημένος απ΄ όσα ακουσε από τον Ιβάν Σαββίδη και τον κάλεσε τον Μάρτιο στη Νιόν της Ελβετίας, την έδρα της ΟΥΕΦΑ, ώστε να κάνουν μια πιο αναλυτική συζήτηση, για τον ΠΑΟΚ και το ποδόσφαιρο γενικότερα.

Δείτε το βίντεο της ΠΑΕ με τις χθεσινές δηλώσεις του Μισέλ Πλατινί