Θέλει να βάλει μπρος το…γήπεδο (Video)

Ο Σπύρος Παπαθανασάκης ήταν παρών στην πρώτη του Ηρακλή στους Αμπελόκηπους, ενθουσιάστηκε με τον κόσμο που πήγε να δει την πρώτη προπόνηση, τον ενθουσιασμό του δεν τον έκρυψε μιλώντας στους δημοσιογράφους, ενώ μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στο θέμα του γηπέδου.

Ο Παναθανασάκης είπε για την πρεμιέρα των κυανολεύκων : «Είμαι πολύ χαρούμενος και ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ και θα βοηθήσω τον Ηρακλή στη προσπάθεια που κάνει να επιστρέψει στην Σούπερ Λιγκ. Σήμερα είναι μέρα χαράς για τους παίκτες, τον κόσμο που ήρθε εδώ να φωνάξει για τον Ηρακλή. Όπως έχουν δει όλοι είχα πει στη προηγούμενη συνέντευξη Τύπου που είχα δώσει πως θα προχωρήσουμε γρήγορα. Όπως βλέπετε δεν μείναμε στα λόγια αλλά έγιναν πράξεις. Είμαι ενθουσιασμένος από την εικόνα που βλέπω. Δεν μου έχει ξανατύχει να βλέπω τέτοιο πάθος από τον κόσμο. Ο Ηρακλής έχει τα πάντα. Εχει ιστορία, πολύ κόσμο και το μόνο που του λείπει είναι να μπει τάξη και οργάνωση για να επιστρέψει δυνατός εκεί που πρέπει.

Για το θέμα του γηπέδου : «Είδα το θέμα του γηπέδου. Αύριο θα έχουμε μία συνάντηση με την επιτροπή του γηπέδου. Ηδη όμως έχουμε στείλει μηχανικό στην Ευκαρπία και σκεφτόμαστε πάντα να βάλουμε μπροστά το μεγάλο όνειρο του κόσμου που είναι το γήπεδο. Ξέρω ότι υπάρχουν σχέδια, έκταση»

Δείτε το video της Bluearena

https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=pi-jrncY-jE