Τι θα ζητήσει ο Άρης

Στην Αθήνα θα ταξιδέψουν αύριο ο πρόεδρος της ΠΑΕ Άρης, Παναγιώτης Στεφανίδης, μαζί με τον Ντίνο Κούη. Αμφότεροι θα παρευρεθούν στο διοικητικό συμβούλιο της Football League, στο οποίο αναμένεται να κυριαρχήσουν δύο θέματα. Η χορηγία του πρωταθλήματος (ΟΠΑΠ ή κάποια στοιχηματική εταιρεία) και οι περιορισμοί για τις ομάδες, που έχουν πάρει άδεια.

Για το δεύτερο, στο τραπέζι αναμένεται να πέσουν πολλά… πράγματα, αλλά όλα θα κριθούν από τις «συμμαχίες» και πόσο δυνατές είναι αυτές. Και για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι, σε πρώτη φάση θα τεθεί επί τάπητος το αίτημα κάποιων ομάδων να μην ισχύσει κανένας περιορισμός, όπως ακριβώς έγινε και στο περσινό πρωτάθλημα. Αυτή η θέση πάντως δεν συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες.

Και πάμε σε αυτά που θα προσπαθήσει να «περάσει» ο Άρης έχοντας μάλιστα κι άλλες ομάδες στο πλευρό του. Τα… αιτήματά του θα κινηθούν σε δύο άξονες. Να αυξηθεί ο αριθμός των μεταγραφών χωρίς περιορισμούς από τις τρεις στις πέντε, ενώ σε εκείνες ποδοσφαιριστών κάτω των 24 ετών, εκτός από Έλληνες, οι ομάδες να μπορούν να αποκτήσουν και κοινοτικούς. Μάλιστα υπάρχει η αίσθηση πως τα παραπάνω μάλλον θα περάσουν, αλλά στο παιχνίδι υπάρχει και η ΑΕΚ…